"Sasvim drugačiji način da dođeš do ulaznica"
"Sasvim drugačiji način da dođeš do ulaznica"

Univerzum ga nagradio ulaznicama za finale FA kupa... Bukvalno!

Vreme čitanja: 1min | sre. 27.05.15. | 18:39

Navijač Arsenala imaće šta da priča unucima

Sasvim drugačiji način da dođeš do ulaznicaIzreka "palo mu s neba" upravo je dobila sasvim novo značenje, pošto se u slučaju jednog 19-godišnjeg navijača Arsenala ovde ne misli na to da ničim nije zaslužio mesto na finalu FA kupa sa Aston Vilom, već bukvalno da su mu one u ruke – pale se neba. Da budemo precizni iz svemira. Njegovoj baki u ruke. Koliko god ludo zvučalo.

U pitanju je naime marketinška kampanja Fudbalskog saveza Engleske koji je dve poslednje ulaznice za meč na Vembliju meteorološkim balonom poslao u univerzum. Balon je pukao na visini od 29 kilometara, a onda je Savez preko dži-pi-esa (GPS) i Tvitera navijače obaveštavao kuda karte putuju.

Izabrane vesti

Na kraju su one pale u Broud Ouk kraj Hejstingsa, negde tri sata po poletanju balona. Džord Lamb, inače navijač Arsenala – eto srećne okolnosti – može da zahvali baki koja je naišla na ulaznice kada je povela psa u jutarnju šetnju.
"Jutros kad sam se probudio nije mi palo na pamet da ću ići na finale FA kupa, a sada mi je baka obezbedila ultimativnu avanturu na Vembliju u nedelju. Prvi put ću biti na Vembliju pa osećam leptiriće u stomaku", rekao je srećni dobitnik.

(FOTO: printscreen, thefa.com)


tagovi

VembliPremijer ligaFA kupEvropaEngleskaAston VilaArsenal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara