"Sandro Ramirez"
"Sandro Ramirez"

Uprkos zabrani - Atletiko ima prvo pojačanje! Naravno da je špic

Vreme čitanja: 1min | sub. 03.06.17. | 19:51

I kad je suspendovan lepši je od Evertona

Sandro RamirezSud za arbitražu u Sportu bio je nemilosrdan, ali to ne znači da je život stao na "Visente Kalderonu". Naprotiv, čelni ljudi Atletika samo su morali da malo modifikuju planove. A kad se u crveno-belom delu Madrida kaže plan obično se misli - napadač. Pa je tako danas obznanjeno da je Sandro Ramirez već prošao lekarske preglede i da ga samo formalnosti dele od potpisa ugovora.

Naravno, bivši polaznik Barselonije La Masije, a sada igrač Malage, dres Jorgandžija zadužiće tek u januaru kad klubu istekne zabrana registrovanja novih igrača. Do tada, ostaće na Rozaledi.

Izabrane vesti

Šok u Atletiku: Otpali svi planovi, nema Lakazeta, nema pojačanja! Veto i na odlaske Grizmana, Ernandeza...

Transfer će koštati 6.000.000 evra pošto je ta suma bila naznačena kao otkupna klauzula u Ramirezovom ugovoru sa Malagom. Baš zbog niske cene Sandro je mogao da bira gde će ovog leta.

Šta za Atletiko posle zabrane? Imaju pravo na 10 pojačanja, četvorica su ozbiljni talenti

Isprva se pisalo da je već završio transfer u Sevilju, pa potom da ga je Ronald Kuman lično ubedio da ipak karijeru nastavi u Evertonu, ali po svemu sudeći - Atletiko je pobedio. Realno, u konkurenciji ova dva kluba Atletiko je ipak najprimamljiviji.

Stoga je Sandro samo na kratko napustio tabor U21 reprezentacije Španije sa kojom će igrati na predstojećem Evropskom prvenstvu u Poljskoj. Prošao je preglede i vratio se nazad.


tagovi

ŠpanijaSandro RamirezPrimeraMalagaEvropaAtletiko Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara