"Đurđević"
"Đurđević"

Đurđević i dalje na klupi Radničkog

Vreme čitanja: 1min | pet. 11.01.13. | 17:05

Stari-novi trener još uvek nije potpisao i ozvaničio nastavak saradnje, već je postignut usmeni dogovor


 

ĐurđevićPosle dosta neizvesnoti da li će i ko će okupiti fudbalere Radničkog iz Kragujevca kako bi se otpočelo sa pripremama za nastavak sezone, enigma je rešena - Dejan Švaba Đurđević ostaje trener ovog kluba i danas je zvanično izvršio prozivku.

Stari-novi trener još uvek nije potpisao i ozvaničio nastavak saradnje, već je postignut usmeni dogovor. Takođe, još se ne zna na koji vremenski period će ugovor glasiti, ali ono što je sigurno je da je pred Švabom i celom ekipom pakleni posao. Treba zaustaviti kola koja strmoglavce idu nizbrdo i, u ni malo zavidnoj atmosferi, podići ovu ekipu iz nok-dauna.

Današnjoj prozivci odazvali su se Željko Milošević, Stefan Nedović, Darko Spalević, Lazar Rosić, Ivan Petrović, Petar Pavlović, Stanimir Milošković, Miljan Mutavdžić, Aleksandar Varjačić, Milan Svojić, Srđan Simović, Bojan Zoranović, Dragan Radosavljević, Predrag Sikimić, Ivan Pejčić, Vladimir Otašević, Dušan Petronijević, Darko Fejsa, Lazar Popović, Stefan Petrović, Vladimir Bubanja i Nikola Kovačević i golmani Marko Knežević, Ognjen Čančarević i Žarko Trifunović. Miloš Tintor bio je opravdano sprečen da prisustvuje.

Iz Radničkog najavljuju da su planirane sedmodnevne pripreme u Crnoj Gori i period uigravanja, najverovatnije u Turskoj.

Superligaška sezona nastavlja se 27. februara, kada na Čika Daču dolazi ekipa Rada.

Izabrane vesti

Piše: Jovana Mladenović 

(FOTO: MN Press)

 


tagovi

Dejan ĐurđevićRadnički KragujevacSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara