"Dejan Đurđević"
"Dejan Đurđević"

Đurđević: Partizan nas je nadigrao, drugi nek komentarišu da li je bio ofsajd

Vreme čitanja: 1min | pon. 13.04.15. | 18:39

Milinković kaže da nije video spornu situaciju

Dejan ĐurđevićRezultat koji sluti na rutinsku pobedu Partizana na Vračaru, ali u realnosti nije bilo baš tako. OFK Beograd je solidno namučio lidera Superlige, a prvi i verovatno presudni pogodak svakako će doneti i raspravu u sudijskoj organizaciji. Utisak je naime da je Andrija Živković načeo rivala pogotkom iz ofsajda?
"Neću time da se bavim. To je posao drugih", kratko je odgovorio trener OFK Beograda Dejan Đurđević kada je bio zamoljen da se osvrne na sporan detalj.

Isti odgovor i od šefa struke Partizana Zorana Milinkovića, koji je naveo da nije dobro video situaciju, pa se samo kratko osvrnuo na utakmicu.
"Treća naša utakmica u poslednjih deset dana, evidentno je da su igrači umorni, ali šta je tu je. Želeli smo da održimo prednost na tabeli, izborili smo se sa pritiskom, iako je bilo oscilacija jer su igrači potrošeni, ali najvažnije je da smo pobedili. Iskoristili smo svoje prilike, ali i greške protivnika", rekao je Milinković novinarima posle utakmice

Izabrane vesti

Đurđević je na kraju sportski priznao da je Partizan, bez obzira na taj sumnjiv gol, sasvim zasluženo slavio.
"Teren nije dozvolio kvalitetnu igru, a Partizan je iskoristio naše kardinalne greške. Otkako vodim ovu ekipu nisam video ovakve greške. Bilo je tu želje i borbe, možda bi sve bilo drugačije da smo u prvom poluvremenu iskoristili onaj jedan zicer, ali je Partizan prosto bio bolji".

(FOTO: Star Sport) 


tagovi

Zoran MilinkovićSuperligaSrbijaFK PartizanOFK BeogradDejan Đurđević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara