""
""

Đurđević: Pokazali smo da možemo! Ćirković: Nisu me ubedili da su bolj! Janković: Primili smo jeftin gol

Vreme čitanja: 2min | sre. 02.08.17. | 23:56

Crno-beli zadovoljni načinom na koji su se borili protiv grčkog velikana

Igrači Partizana nisu klonuli duhom, uprkos eliminaciji u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope. Izabranici Miroslava Đukića pokazali su da mogu da se nose sa ekipama kao što je Olimpijakos, pa će im ovi mečevi predstavljati pravi podstrek za ono što ih očekuje u plej-ofu za ulazak u Ligu Evrope.

Izabrane vesti

Uroš Đurđević je efektnim golom postavio konačan rezultat meča.
“Odigrali smo sjajno, od početka do kraja. Opet smo prvi ušli u šansu – ja, golman je odbranio. Postigli smo kasnije gol, vratili se u igru, uspeli da izjednačimo i na 2:2, Marko Janković je imao priliku da unese neizvesnost, ali...”.

Partizan je verovao u konačnu pobedu, uprkos rezultatu iz Beograda.
“Naravno, pokazali smo da možemo da igramo i sa velikim ekipama. Partizana može da igra na visokom nivou ovakve utakmice”, dodao je Đurđević.

Lazar Ćirković nije dozvolio napadačima Olimpijakosa da budu opasni kao u Beogradu.
“Pokazali smo da možemo da igramo sa ekipom kakva je Olimpijakos. Ne bih da zvučim prepotentno, ali u ovom dvomeču nisu me ubedili da su mnogo bolja ekipa od nas. Iskoristili su naše neiskustvo, greške iz prvog meča. Videli ste kakav smo gol primili, naravno – niko Kljajiću ništa ne zamera, mnogo puta nas je spasao, ali... Utisci su pomešani, žao mi je što nismo pobedili”.

Marko Janković je po opštem mišljenju bio najbolji akter crno-belih na Karaiskakisu.
“Primili smo jeftin gol, baš kao i tri u Beogradu. To je previše da biste očekivali da nešto više uradite u ovakvim utakmicama. I pored velike želje, dobre igre i dosta šansi – to nije dovoljno protiv ovako velikog Olimpijakosa”, rekao je Janković.

(FOTO: FK Partizan)


tagovi

Uroš ĐurđevićFK PartizanMarko JankovićLiga šampionaLazar ĆirkovićEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara