"Filip Đuričić"
"Filip Đuričić"

Đuričić promenio menadžera uz želju: Vraćaj me u Holandiju

Vreme čitanja: 1min | čet. 07.12.17. | 19:40

Verovatno već u januaru

Filip ĐuričićBrojka od svega 19 minuta na terenu u ovoj sezoni sve govori: u Sampdoriji nema mesta za Filipa Đuričića, a kako mu ugovor ističe na kraju sezone jasno je i da nema svrhe čekati tih poslednjih šest meseci. Nekadašnji reprezentativac Srbije verovatno će već u januaru napustiti Đenovu i kao slobodan igrač potražiti novi klub.

A posle silnih seljakanja čini se i da je 24-godišnjem plejmejkeru dojadilo pakovanje kofera i da je rešio da napravi korak unazad kako bi usledila dva napred. Od odlaska iz Crvene zvezde i srpskog fudbala igrao je Đuričić i za Benfiku, Majnc, Sautempton, Anderleht, Sampdoriju, ali nigde se nije osećao tako dobro kao u Herenvenu.

Izabrane vesti

Zato lokalni Sekolo XIX piše da je Đuričić glasno i jasno izrazio želju da se vrati u Erediviziju. Te je čak i promenio menadžersku agenciju. Do nedavno je o njegovim interesima brinula agencija LIAN Sports Falija Ramadanija, ubuduće će ga zastupati holandska SEG grupa. Ona već vodi karijere igrača kakvi su Stefan De Fraj, Kevin Strotman, Kvinsi Proms, Memfis Depaj, Jasperu Silesenu, Robinu van Persiju, pa i Jagošu Vukoviću.

Većinu je odvela iz Holandije, sada je prema saznanjima Sekola zadatak pronaći klub u njoj. Klub koji će Đuričiću dozvoliti da igra u kontinuitetu i podseti javnost zašto se pre koju godinu o njemu pisalo kao o jednom od najtalentovanijih vezista Evrope.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

EredivizijaEvropaFilip ĐuričićHolandijaItalijaSampdorijaSerija A

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara