""
""

USKORO: Nije više Kamp Nou, nego - stadion Johan Krojf!

Vreme čitanja: 1min | pon. 28.03.16. | 20:23

Barselona razmišlja i da povuče dres broj 14 iz upotrebe

Možda Holanđani neće, ali Katalonci hoće. Za razliku od porodice Johana Krojfa, neodlučne da li da Amsterdam arena bude preimenovana u ime najboljeg tamošnjeg fudbalera svih vremena, Barselona razmišlja da legendarni Kamp Nou ode u istoriju, a da dom zvaničnog prvaka Evrope u budućnosti bude nazvan - stadion Johan Krojf.

Informaciju plasirao je ugledni katalonski dnevnik Sport, uz ilustraciju Krojfovog lika na jednoj od tribina stadiona, uz dodatak da će se bord direktora Barselone sastati u utorak kako bi, između ostalog, razmotrio ovu ideju.

Izabrane vesti

Predsednik Hosep Marija Bartomeu sutra upriličiti sastanak sa članovima Krojfove porodice, posle kojeg će biti jasnije da li ovaj plan može da se realizuje.

U međuvremenu, Barselona planira čak da zauvek iz upotrebe povuče dres sa brojem 14, koji je Johan Krojf nosio tokom igračke karijere, a da kao zaostavština za sve štio je uradio kao fudbaler i kasnije trener Katalonaca dobije bistu na stadionu i da u 14. minutu svake utamice navijači apladiraju kako ne bi izgubilo sećanje na jednog od najvećih majstora koje je ovaj sport ikad imao.

Pratite MOZZART i na našoj novoj Fejsbuk stranici!


tagovi

ŠpanijaPrimeraKamp NouJohan Krojf

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara