""
""

Osladio mu se trofej: Kajt još godinu dana u Fajenordu

Vreme čitanja: 1min | čet. 26.05.16. | 16:26

"Čim osvojite jednu titulu, uvek želite još i zato sam odlučio da još jednu sezonu predvodim Fajenord kao kapiten”, poručio je iskusni napadač

Legenda Fajenorda Dirk Kajt će još godinu dana kao kapiten predevoditi slavni tim iz Roterdama.

Izabrane vesti

Iskusni 36-godišnji napadač, koji je prošle sezone postigao 19 golova i predvodio Fajenord do titule pobednika kupa Holandije, potpisao je danas novi jednogodišnji ugovor sa klubom sa De Kajpa.
“Drago mi je što ću i sledeće godine nositi dres ovog velikog kluba. Imamo talentovanu grupu igrača koja je okončala solidnu sezonu osvajajnjem trofeja u kupu. Čim osvojite jednu titulu, uvek želite još i zato sam odlučio da još jednu sezonu predvodim Fajenord kao kapiten”, poručio je Dirk Kajt.

Kajt je tako odlučio da odigra još jednu sezonu u Erediviziji, a na odluku je možda uticala i činjenica da je pre nekoliko dana proglašen za fudbalera godine u Holandiji.

S obzirom na činjenicu da je Fajenord sezonu na izmaku završio sa 21 bodom manje od šampiona PSV iz Ajndhovena, ovo je veliko dostignuće za iskusnog napadača, koji nedostatak lepote u igri nadoknađuje borbom i srčanošću.

Plavokosi napadač je bez sumnje zaštitini znak Fajenorda, koji će još godinu dana predvoditi legendarni klub u pokušaju povratka u vrh holandskog fudbala.

(FOTO: Screenshot)


tagovi

novi ugovorHolandijaFajenordEredivizijaDirk Kajt

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara