"Šokiran - Aleksandar Janjić"
"Šokiran - Aleksandar Janjić"

Uveo ih u Superligu, postavio na čvrste noge - pa dobio otkaz!

Vreme čitanja: 1min | pet. 08.01.16. | 08:08

"Zatečen sam otkazom! Dobio sam poziv da se u danas pojavim u Ivanjici, da rešimo papirologiju oko raskida ugovora i tek nakon susreta sa klupskim rukovodstvom moći ću da budem konkretniji u razgovoru na temu odlaska iz Javora", rekao je Aleksandar Janjić

Šokiran - Aleksandar Janjić

Uveo ih je u Superligu, dugo bio u samom vrhu Superlige protekle jeseni, obezbedio plasman u četvrtfinale kupa, a onda mu je uručen otkaz. Aleksandar Janjić više nije trener ivanjičkog Javora, a tu odluku kluba saopštio mu je direktor kluba Nikola Liščanin.

Izabrane vesti

Obrazloženje je glasilo da je to odluka Upravnog odbora kluba.
"Istina je da smo pri kraju sarradnje sa Aleksandrom Janjićem. Neozbiljno je da sada pričamo na temu novog šefa struke, još je rano za konačnu odluku. O svemu ću biti spreman da govorim u nedelju", rekao je za Žurnal predsednik ivanjičkog kluba Dragomir Lazović.

Janjić se nije nadao ovakvoj odluci klupskih čelnika.
"Zatečen sam otkazom! Dobio sam poziv da se danas pojavim u Ivanjici, da rešimo papirologiju oko raskida ugovora i tek posle susreta sa klupskim vođstvom moći ću da budem konkretniji na temu odlaska iz Javora. Ne mogu ni da pretpostavim pozadinu, prvi deo sezone završen je još 16. decembra...", rekao je Janjić za Žurnal.

Lozničanin je otkaz dobio svega 24 sata uoči početka priprema za prolećni deo sezone, pa će ekipu na privi trening izvesti neko od pomoćnih trenera kluba. Javor je nešto lošijim rezultatima u finišu jeseni pao na osmu poziciju na tabeli, ali je nekoliko meseci igrao izuzetno važnu ulogu u Superligi. Ostaje da se vidi ko će ga zameniti na stadionu kraj Moravice.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

SuperligaSrbijaJavorAleksandar Janjić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara