Užasna povreda u Moskvi! Brazilac izgubljen za Mundijal? (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | čet. 15.03.18. | 18:50

Eder umesto po lopti, udario po nozi

Atletiko je pregazio Lokomotivu u Moksvi, ali nikome u timu nije do slavlja. Platili su skupu cenu gostovanja Železničarima...

Ubedljiva pobeda Atletika je ostala u senci teške povrede levog beka Filipea Luisa. Brazilac je uz jauke i bolne grimase iznet sa terena i sve ukazuje na težu povredu.

Izabrane vesti

Do nesrećnog duela je došlo u 62. minutu. Lokomotivin napadač Eder je išao kao golu Atletika i taman kada se pripremao da šutne, Filipe Luis ga ja sustigao i podmetnuo nogu. Eder je već zamahnuo i umesto lopte svom snagom udario Brazilca po stajnoj nozi.

Filipe Luis se srušio uz krik i počeo da se previja po terenu. Odmah je bilo jasno da je u pitanju ozbiljna stvar. Posle nekoliko minuta ukazivanja lekarske pomoći, napustio je teren na nosilima. Po svemu viđenom, izgleda kao teža povreda...

Tri meseca pred Mundijal bi ovo mogao da bude udarac i za brazilsku reprezentaciju. Filipe Luis je planiran kao prva alternativa Marselu na levom beku, pa čak i kao starter ako selektor Tite krene u eksperiment sa Marselom na krilnoj poziciji o čemu je ranije govorio.

(FOTO: Action images)


tagovi

EderFilipe Luis

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara