""
""

FOTO: Žurka za pamćenje! Preko 50.000 navijača pozdravilo svetske šampione (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pon. 22.06.15. | 20:04

Spektakularan doček zlatnim Orlićima

Beograd je  priredio spektakularan doček svetskim šampionima u fudbalu! Hiljade navijača se sjatilo na plato ispred Skupštine grada da pozdravi omladinsku reprezentaciju Srbije! Prema gruboj proceni, na dočeku se okupilo preko 50.000 ljudi. 

Izabrane vesti

Naši zlatni Orlići su u otvorenom autobusu stigli iz Stare Pazove, a uz put su ih pozdravljali navijači koji su stajali pored puta. 

Šampioni sveta izašli su na balkon Gradske skupštine, a frenetična publika ih je pozdravljala jednog po jednog. Posebne ovacije i skandiranja je dobio strelac pobedonog gola u finalu Nemanja Maksimović.

Uz pesme grupe THC, repera Beletija i Nikole, igrači i oduševljena masa su zajedno pevali. Paunoviću se skandiralo da je "Srpski Murinjo", Andrija Živković je dobio ovacije "Ti si Srpski Mesi, Andrija", Vukašin Jovanović je raspalio masu sa šajkačom i bakljom... 

Kad je selektor Paunović završio govor, manji deo publike počeo je da skandira "Tole lopove", ali je ubrzo to prestalo. Odmah posle toga reprezentativci su se pomolili uz molitvu "Oče naš".

Mikrofona se latio i selektor Veljko Paunović
"Srbijo, pozdravi šampione! Znate da je sve moguće! Živela Srbija, živeli šampioni sveta, samo napred, samo jako, svim srcem!", uzviknuo je dobro raspoloženi selektor,  a onda poveo pesmu: "Ja te volim Srbijo", što su svi zdušno prihvatili.


tagovi

Srbijareprezentativni fudbalomladinska reprezentacija Srbijedoček

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara