""
""

UŽIVO: Spartak – Crvena zvezda 1:3, Lazić i Ristić ubijali Golubove, Georgijević vratio neizvesnost, ali Jović overio bodove (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 14.03.15. | 15:35

Uz portal MOZZART Sport pratite sva dešavanja sa Gradskog stadiona

78. minut: Jović overava pobedu Zvezde.

Izabrane vesti

35 minut: Vraća se neizvesnost u Subotici. Konačno je domaćin napravio jednu "krštenu" akciju. Posle centaršuta sa leve strane  Georgijević je sačekao loptu na drugoj stativi i lagano prevario Rajkovića

30.minut: Zvezda je vrlo blizu nove trojke. Katai je poslao loptu ka Luki Joviću, golman Mirković je nepropisno zaustavio mladog napadača, a Ristić rutinski  realizovao jedanaesterac!

5.min: Crvena zvezda vodi u Subotici. Posle kornera Stojanovića, Savo Pavićević je temenom prebacio loptu, a mladom Laziću je ostao lakši deo posla da sa metar ubaci loptu u mrežu!

Poteru za Partizanom crveno – beli nastavljaju u Subotici! Golubovi su u bližoj prošlosti bili vrlo nezgodan rival crveno-belima, znali su da očitaju lekcije aktuelnom šampionu za vreme trenerskih mandata Roberta Prosinečkog i Aleksandra Jankovića

Međutim, tim Nenada Lalatovića dolazi u Suboticu posle odlične igre u sudaru sa Vojvodinom i ubedljive pobede od 3:0. Na drugoj strani subotički superligaš je prošle sedmice poražen u Lučanima.

Spartak mnogo bolje partije pruža na domaćem bunjištu, a veliko je pitanje u kakvom će stanju biti travnata podloga na Gradskom stadionu. Trener gostiju Nenad Lalatović neće moći da računa na Darka Lazovića koji ima grip, dok se u postavu vratio iskusni Savo Pavićević. Vrlo ofanzivnu postavu izveo je trener gostiju u Subotici. Luki Joviću i Parkeru u špicu napada se pridružio i Orlandić!

SPARTAK (4 -1-3-2):  Mirković, Farkaš, Jakovljević, Antonić, Milošević – Maksimović, Torbica, Plavšić, Ilić – Georgijević, Ivanović.

CRVENA ZVEZDA (4-3-3): Rajković – Cvetković, Pavićević, Lazić, Anđelković – Ristić, Katai, Stojanović – Parker, Jović, Orlanidć

Zvezda je jesenas posle silnih muka pobedila Spartak. Pobedonosni gol postigao je Makedonac Danijel Avramovski u 76.minutu

Kvote za utakmicu u Subotici možete pogledati OVDE


tagovi

EvropaDarko LazovićDarko LazićFK Crvena zvezdaSavo PavićevićSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara