""
""

Valensija ima lukav plan - Negredo i novac za zlatnu koku Marselja

Vreme čitanja: 1min | čet. 26.11.15. | 15:23

Ipak, početna cena za belgijskog strelca je 50.000.000 evra, tvrdi prvi čovek Olimpika...

Uprava Valensije na sve načine pokušava da se reši Alvara Negreda, napadača koji je letos doveden iz Mančester Sitija za ogromnih 30.000.000 evra, a već sledećeg dana stavljen na transfer listu kako bi klub otplatio veliko zaduženje Građanima. Ali, posle nekoliko propalih pokušaja da se reše iskusnog španskog centarfora, uprava Slepih miševa pronašla je lukavo rešenje kako da spoji lepo i koristno. 

Izabrane vesti

Kako saznaje španski list Superdeporte, inače odlično povezan sa radnjama u klubu, Valensija je spremna da Marselju ponudi Negreda i novac za belgijskog strelca Mičua Bačuaija. Iako u ovom trenutku nema konkretne ponude, nije tajna da prvi čovek Valensije Peter Lim i trener Nuno Espirito Santo pažljivo motre na napredak mladog Belgijanca u Ligi 1, te da će pokušati da ga angažuju već u januaru. 

Međutim, pred Valensijom je pakleno težak posao. Naime, nedavno je prvi čovek Marselja Vensan Labrun otkrio da je Bačuaji na radaru najvećih evropskih klubova, te da je njegova početna cena 50.000.000 evra. 

Valensija će pokušati da odigra na kartu velikog poznanstva Olimpikovog trenera Mičela i Alvara Negreda, koji su zajedno sarađivali i u drugog timu madridskog Reala i u Sevilji, gde je Negredo postao jedan od traženijih napadača na evropskom tlu. 

Bačuaji je ove sezone postigao 11 golova u svim takmičenjima na ukupno 18 odigranih utakmica i drugi je strelac Lige 1 sa devet golova. 

Peter Lim je na potezu. 

(FOTO: Action Images)


tagovi

Zimski prelazni rok 2016ValensijaŠpanijaPrimeraMarseljNuno Espirito SantoMiču BačuajiMičelLiga 1FrancuskaEvropaAlvaro Negredo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara