Valensija lajkuje kao Krstajić

Vreme čitanja: 1min | sre. 03.10.18. | 13:53

Kapiten Mančester Junajteda se obrukao

Kakva je atmosfera u svlačionici Mančester Junajteda i kako igrači gledaju na Žozea Murinja, najbolje govori i gest kapitena Antonija Valensije.

Umesto da kao nosilac trake bude produžena ruka trenera u svlačionici i da utiče na poboljašnje loše atmosfere, one se blamira po društvenim mrežema. Ekvadorac je sa svog zvaničnog profila na društvenoj mreži Instagram lajkovao objavu na kojoj je njegova slika uz citat „vreme je da Murinjo ode“.

Izabrane vesti

Dakle, kapiten je zvanično poručio treneru da je vreme za rastanak?!

Naravno, ovakav potez Valensije nije prošao neopaženo i ostrvski mediji su odmah digli prašinu. Ekvadorac je ubrzo morao da se izvinjava...
„To nije moj stav i izvinjavam se zbog toga. Pružam punu podršku treneru i saigračima i daću sve od sebe da popravimo rezultate“, rekao je Valensija u zavničnom izvinjenju.

Poslednji ovakav slučaj u svetu fudbala je zabeležen kada je srpski selektor Mladen Krstajić lajkovao na Instagram fotografiju Ivana Rakitića sa hrvatskim pevačem Tompsonom, poznatom po antisrpskim stavovima i pesmama. Kasnije se srpski selektor izvinjavao uz obrazloženje da nije gledao šta lajkuje.

Valensija je ovog leta postao kapiten Mančester Junajteda, a upravo mu je Murinjo učinio tu čast da postane prvi neevropski kapiten u istoriji slavnog kluba sa Old Traforda.


tagovi

Antonio ValensijaMladen Krstajić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara