Valero: Lider? Nisam ja političar...

Vreme čitanja: 1min | čet. 15.02.18. | 17:10

Španac Borha kaže da se trudi da bude protagonista na terenu, ali pre svega pokušava da svojim karakterom utiče na mirnoću veznog reda

Španski vezista Borha Valero trpi ozbiljne kritike na račun svoje igre od početka sezone, jer se u Milanu očekivalo da će preuzeti ključnu ulogu organizatora igre Nerazura, ali se čini da nije uspeo u tome.

Bivši as Fjorentine poručuje da se svojski trudi da bude pokretač dešavanja na terenu kada je njegov tim u pitanju.
„Imao sam i teže periode u svojoj karijeri. Možda sam u životnoj dobi gde se osećam smirenije i tako pokušavam da prenesem samopouzdanje i spokoj svojim saigračima, posebno mlađim. Mislim da sam lider van terena, naravno da želim da budem protagosnista na terenu. Ja sam fudbaler, ne političar”, rekao je Valero.

Izabrane vesti

Trener Lučano Spaleti ga je želeo i kada je bio u Romi, a Valero za njega ima samo reči hvale.
„On nije drugačiji od onoga što vidite sa strane. On je kao svi, impulsivan je ima vatren temperament i vodi nas izuzetno dobro. Interu su potrebni snažni i specijalni karakteri”, rekao je Valero.

Španac je u dosadašnjem toku sezone odigrao 24 utakmice u Seriji A i postigao jedan gol. Zanimljivo, nije zabeležio nijednu asistenciju. Kritike su apsolutno opravdane.

(FOTO: Action images)


tagovi

Borha Valero

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara