"Luj van Gal"
"Luj van Gal"

Van Gal: Nisam klovn!

Vreme čitanja: 2min | uto. 01.03.16. | 18:45

"Gluma nije deo moje filozofije i ne verujem da mogu da utičem na dešavanja na terenu na ovaj način", kaže Holanđanin

Luj van Gal

Holanđanin Luj van Gal uspeo je da suzdrži emocije nakon pokušaja da simulira pad fudbalera Arsenala tokom nedeljnog derbija na Old Trafordu ispred četvrtog sudije.

Izabrane vesti

Menadžer Mančester Junajteda kaže da bi više voleo da se spominju njegovi taktički potezi nego potez koji ga je proslavio minulog vikenda.
“Nisam ja klovn. Ja sam Luj van Gal, ljudsko biće i trener. Gluma nije deo moje filozofije i ne verujem da mogu da utičem na dešavanja na terenu na ovaj način. Igrači su ti koji razmišljaju tamo na terenu, a ne trener”, istakao je kormilar Crvenih đavola.

Njegov tim sutra uveče dočekuje Votford, a grupi od preko deset povređenih prvotimaca pridružio se i defanzivac Donald Lav koji se povredio na meču ekipa do 21 godine protiv Midlzbroa.
“Maruan Felaini i Antonio Valensija su igrači koji se sutra uveče vraćaju na teren. Bar mi se tako čini. Obojica su trenirali danas što znači da se vraćaju u tim”, poručio je Van Gal.

Holanđanin je apelovao na medije da ostave na miru tinejdžersku senzaciju Markusa Rašforda.
"Tek mu je 18 godina, radi se o pristojnom momku i mislim da neće biti problema sa njegovim napretkom. Naravno, kada ste okruženi tolikom pažnjom medija, može da se desi problem u glavi, ali sam uveren da će on ostati čvrsto s nogama na zemlji. Ali, najpre, mediji treba da ga ostave na miru. Mislim da za 18-godišnjeg dečka nije dobro da mu stalno visite pred vratima", zaključio je Luj van Gal

Pratite MOZZART Sport i na našoj novoj Fejsbuk stranici

(FOTO: Action Images)


tagovi

Premijer ligaMaruane FelainiLuj van GalEngleskaAntonio Valensija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara