"Cunejt Čakir pokazuje crveni karton Naniju"
"Cunejt Čakir pokazuje crveni karton Naniju"

Van Persi: UEFA kukavički štiti Čakira

Vreme čitanja: 1min | čet. 21.03.13. | 16:01

Turski arbitar ostaće u lošem sećanju centarforu Mančester junajteda

 

Cunejt Čakir pokazuje crveni karton NanijuNapadač Mančester Junajteda Robin van Persi rekao je da je Turčin Cunejt Čakir, koji će deliti pravdu u petak na utakmici Hrvatska - Srbija, loš arbitar i da ga UEFA "kukavički podržava".

Izabrane vesti

Čakir je Van Persiju ostao u lošem sećanju pošto je ranije ovog meseca na meču Junajteda i Reala iz Madrida u revanšu osmine finala Lige šampiona doneo kontroverznu odluku o isključenju Portugalca Nanija.

Prema mišljenju mnogih, taj prekršaj Nanija na Alvaru Arbeloi u najgorem slučaju, bio je za žuti karton. Nakon toga, Real je došao do pobede od 2:1 na Old Trafordu i plasirao se u četvrtfinale Lige šampiona.
"Taj crveni karton je velika sudijska greška. Najgore od svega je to što UEFA podržava ovog sudiju. To je kukavički i nije mi jasno zašto to radi. Zašto ne kažu da nije dobro video situaciju. Ni pre meča sa Realom mi nije bilo jasno zašto taj čovek sudi, jer je potpuno nepoznat i već mesecima nije delio pravdu na nekoj velikoj utakmici", rekao je Van Persi holandskim medijima.

Turčin ima i poverenje Svetske fudbalske federacije (FIFA) koja ga je delegirala za duel Hrvatske i Srbije, koji se igra u petak od 18 sati na zagrebačkom Maksimiru.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Cunejt ČakirEngleskaEvropaLiga šampionaPremijer ligaRobin Van Persi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara