Vanda opet kuka, Kapelo poredi Ikardijevu situaciju s Raulovom, Mijatovom i Šukerovom

Vreme čitanja: 2min | pon. 04.03.19. | 11:18

Trener mora da zna kada treba da interveniše, poručuje Don Fabio

Mauro Ikardi je u nekoj vrsti medijske ilegale. Niti igra, niti se oglašava, ali zato je tu njegova supruga da kao po običaju svako malo "zabiberi". Ona je u jednom šou programu ponovo govorila o problemima koji datiraju od 13. februara, kada je Argentincu skinuta traka, a on pod izgovorom da je u pitanju povreda, prestao da igra za Inter...
"Nije tačno da je Perišić išao kod Maura da se žali na moje ponašanje i moje izjave. Mauro i ja nikada nismo razgovarali o onome što ja pričam. Na kraju krajeva, on je uvek kriv. Ako ne govori - nije dobro. Kada govori - ne valja. O Interu sam uvek govorila pozitivno, kao i o Lautaru Martinezu. Da li je moguće da ja čak ne mogu da dam neke pozitivne sugestije?" 

Vanda je izrazila nadu da će se Ikardi vratiti u tim za derbi protiv Milana...
"Kažu ljudi da je Inter kompaktniji bez Ikardija. I sada kada su izgubili od Kaljarija - opet Ikardi kriv! Ne znam da li će Mauro igrati protiv Milana, ali volela bih". 

Izabrane vesti

U celu priču oko Maura Ikardija uključio se i Fabio Kapelo. Prekaljeni stručnjak odgovarajući na pitanje da li bi Argentinac mogao da ima problem sa saigračima ako se vrati u tim, prisetio se jede anegdote dok je bio trener Real Madrida.
"Trener mora da zna kada treba da interveniše. Ja sam imao jednu situaciju u Madridu da Šuker i Mijatović nisu želeli da dodaju loptu Raulu. Pozvao sam ih obojicu i pokazao im primere kada su izbegavali da mu daju pas. Kazao sam i da ako to ne prestane ni jedan ni drugi više neće igrati. Jednostavno".   

Podsetimo, Real je sa Kapelom na klupi u sezoni 1996/1997. osvojio titulu. Davor Šuker postigao je 24 gola, Raul 21, a Peđa Mijatović 14. 

Foto: Reuters


tagovi

Vanda NaraMauro IkardiFabio KapeloPredrag MijatovićRaulDavor ŠukerKalčo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara