""
""

Vanić: Poštovanje Meraklijama,a Metalcu berićetna jesen

Vreme čitanja: 2min | ned. 21.08.16. | 08:11

“Start Metalca je svarno odličan, međutim, ovakvo stanje treba održati”, kaže Nenad Vanić, trener Milanovčana uoči duela sa Radničkim iz Niša

Milanovački Metalac obradovao je svoje navijače dobrim startom u ovogodišnjoj Superligi Srbije. Izabranici Nenada Vanića ostvarili su tri trijumfa na svom stadionu i to protiv komšija iz Čačka, Lučana i Kruševca. Kad se pobedama pridoda remi sa Voždovcem puno je razloga za zadovoljstvo šefa stručnog štaba Vanića, ali i svih u milanovačkom Superligašu.

Izabrane vesti

Start je svarno odličan, međutim, ovakvo stanje treba održati”, kaže za Mozzart  Sport Nenad Vanić i nastavlja i apostrofira volju i želju Milanovčana da se u dobrom ritmu nastavi uspešan pohod njegovih izabranika i u današnjoj utakmici sa botbenim Meraklijama.
Pre svega volju, želju i borbenost svih igrača, kao i kompaktnost celog tima. Jedini poraz doživeli smo od Zvezde, ali to je valjda razumljivo”, konstatovao je Vanić, na šta se sama po sebi nadovezala naša konstatacija da činjenice govore da niški Radnički nešto slabije stoji na tabeli. Nišlije su u poslednja dva duela imale poraz od Crvene zvezde i nerešen ishod sa Čačanima, pa trener Metalca za Mozzart Sport u svom stilu prenosi vlastito viđenje situacije uoči današnjeg susreta.
“Nema šta da se kaže za našeg sledećeg rivala sem da imaju kvalitetan sastav i dobrog trenera. Spoj su iskustva i mladosti. Mi svakako imamo  ideju za utakmicu sa Radničkim. Ukoliko ponovimo ranije partije  ni rezultaat neće izostati. Dakle, želimo četvrtu pobedu u Milanovcu. I normalno da nastavimo sa dobrim partijama i rezultatima do pauze koja će uskoro uslediti. Raspoloženi smo i očekujemo dobar rezultat protiv Radničkog”, zaključio je Nenad Vanić.

Utakmica između Metalaca i Radničkog iz Niša igra se od 17.00 sati.

(FOTO:Star Sport)

Djurdje.mecanin@mozzartbet.com


tagovi

SuperligaRadnički NišNenad VanićMetalac

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara