"Sportski centar Zemunelo"
"Sportski centar Zemunelo"

Varnice u Zemunelu! Drulović hteo da vrati dvojicu igrača, stigla naredba: Ne može to tako!

Vreme čitanja: 2min | uto. 10.11.15. | 14:29

Pošto je preskočen u odlučivanju, direktor Partizana Ivica Iliev oštro zamerio treneru

Sportski centar ZemuneloPrve varnice u sportskom sektoru Partizana. Novi sportski direktor Ivica Iliev javno je kritikovao plan trenera Ljubinka Drulovića da u ekipu vrati Predraga Luku i Ivana Petrovića, koji skoro dva i po meseca rade odvojeno od prvog tima.

Dvojica vezista, koji su poslednjeg dana prelaznog roka odbili predlog uprave kluba sa se otisnu na pozajmice, od 1. septembra treniraju po specijalnom režimu, od 08.00 svakog dana od ponedeljka do petka, pod nadzorom jednog od kondicionih treninga u Sportskom centru Zemunelo. Kako crno-belima ne ide, a uz to imaju skraćenu rotaciju igrača veznog reda uslovljenu mnogobrojnim i čestim povredama, Drulović je planirao da im u finišu jeseni pruži priliku da sa nametnu.

Izabrane vesti

Predrag Luka na treninguSamo, izgleda da se malo preračunao, jer o toj ideji nije obavestio prvog pretpostavljenog Ivicu Ilieva.
Ne može to tako. Ne dozvoljavam da se Luka i Petrović priključe treninzima. Trener bi valjda trebalo da se konsultuje sa sportskim direktorom kad nešto u ekipi planira da sprovede. Nas dvojica bi trebalo da budemo na istom zadatku. Pošto me niko nije obavestio o tome, sad je ovo moja odluka. Ne dozvoljavam da se bez mog znanja bilo šta desi vezano za ekipu. Kad bi se tako radilo ne bi bilo reda. A ja sam upravo zbog toga tu - da se red poštuje i zna”, reči su Ilieva koje prenosi Blic.

Crno-beli su trenutno na predahu, jer im je šef struke posle ciklusa utakmica koji se završio u Jagodini dao tri slobodna dana i naredni trening održaće u četvrtak. Bez Luke i Petrovića.
Ekipi ne ide. Razgovaraćemo svi zajedno u ovoj dvonedeljnoj pauzi. Trebalo bi da se držimo zajedno i prevaziđemo prbleme. Nikome u klubu nije lako, ali dodatna nervoza nam nije potrebna”, porčio je Ivica Iliev.

Pratite MOZZART in a Vajberu!

(FOTO: Star sport, MN Pres)


tagovi

SuperligaSrbijaPredrag LukaFK PartizanLjubinko DrulovićIvica IlievIvan Petrović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara