""
""

Vasiljević za MOZZART Sport: Šiškov i Luković su otišli iz Zvezde, Tišma nije!

Vreme čitanja: 1min | sre. 22.01.14. | 11:23

Direktor omladinske škole crveno-belih razjasnio situaciju oko trojice mladih fudbalera

Velika se bura podigla posle najnovijih odlazaka Zvezdine dece sa Marakane! Ono o čemu je MOZZART Sport pisao juče ispostavilo se tačnim, što je za naš portal potvrdio i direktor omladinske škole crveno-belih Srđan Vasiljević.

Doduše, on je objasnio situaciju oko dvojice momaka, Marka Šiškova i Luke Lukovića, dok je za Deana Tišmu rekao da nisu tačne informacije da je napustio Crvenu zvezdu.

Izabrane vesti

"Ovako! Što se tiče Deana Tišme (godište 95.), reč je o običnoj dezinformaciji, dok je tačno da je naše redove napustio Luka Luković (godište 96.) koji je trebalo da potpiše ugovor, ali ga je po svemu sudeći izdalo strpljenje. U ovoj priči još je i Marko Šiškov (godište 98.). S njim smo želeli odmah da potpišemo ugovor, međutim, isprečili su se administrativni problemi. Ipak, njegov otac nam je obećao da će 20. januara, kad su se s pravne strane stvorili uslovi za to, postati i zvanično igrač Crvene zvezde. Na kraju, to se nije dogodilo, pošto su se oni opredelili za drugi klub", jasan je bio Vasiljević.

(foto: MN Press)


tagovi

SuperligaFK Crvena zvezdaSrđan VasiljevićSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara