""
""

Vasov: Imamo adute za Partizan

Vreme čitanja: 1min | sre. 27.04.16. | 10:48

"Mnogo toga možemo da napravimo u poslednjih šest kola"

Ubistvo navijača Crvene zvezde koje se dogodilo u Čačku odložilo je utakmicu 32. kola između Borca i beogradskih crveno-belih. Time je nakratko odložena i promocija Tomasa Vasova na mestu šefa stručnog štaba Zebri (posle raskida saradnje Borca i Ljubiše Stamenkovića). Vasov će vatreno krštenje na klupi Borca imati u duelu sa jednim od večitih rivala jer je raspored hteo da se Čačani u 33. kolu sastanu sa “crno-belima”.
Borac nije prošao u finale Kupa Srbije, a imali smo opravdane ambicije. Takođe, malo smo pokvarili i plasman u plej-of grupi Superlige Srbije (sedmi, 23 boda). Moramo da ekipu vratimo na pravi put”, kaže za Mozzart Sport Vasov.

Izabrane vesti

Kakve su vam ambicije do kraja šampionata?
“Moramo u finišu da budemo na najvišem nivou. Mnogo toga može da se napravi u poslednjih šest kola, ali svi moramo biti na profesionalnom nivou”.

Šta očekujete protiv Partizana?
Beograđani su favoriti, međutim, i Borac ima svoje adute i šanse. Partizan igra bolje nego u prvom delu. Ipak, nadamo se najboljem”, zaključio je Vasov.

On je kao igrač iz Timoka došao u Borac. Imao je uspešnu karijeru u belgijskom Gentu, potom Kini, pa Obali Slonovače. U fazi je dobijanja PRO trenerske licence, a u radu će mu pomagati Mijo Starčević i Zoran Savić.

Piše: Đurđe Mečanin


tagovi

Tomas VasovSuperligaSrbijaBorac Čačak

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara