""
""

Vatromet i 7+ u Krasnodaru: Kostarika je mala Španija! Ni Dzjuba nije mogao da spasi Rusiju ! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 09.10.16. | 17:10

Strašan meč u Rusiji i na kraju pobeda Kostarike – 4:3

Pojavili su se 1990.godine na Mundijalu u Italiji, predvođeni Borom Milutinovićem, imali su lepu sekvencu i na poslednjem Prvenstvu sveta u Brazilu. Ali izgleda da Kosarikanci žele da postanu konstanta u svetskom fudbalu.

Možda današnji meč u Krasnodaru protiv Rusije nije ozibljan paramter, ali Kostarika definitivno igra ozbiljan i ofanzivan fudbal. I ne samo to: gosti su, barem protiv Zbornaje, implementirali u svojoj igri i španski model. Na kraju Kostarika je slavila na novom stadionu u Krasnodaru (4:3), a Ruse poraza nije mogao da spase ni fantastični Dzjuba.

Izabrane vesti

NOVO,NOVO, NOVO! Sajt mozzartbet.com je promenio dres!

Da ćemo gledati pravu vatrometnu utakmicu videli smo u prvom delu prvog poluvremena. Azofeifa i Brajan Ruiz su doneli Kostarikancima velikih dva gola prednosti. Međutim, Zbornaja nije želela da na modernom stadionu u Krasnodaru pogine bez metka. Semedov je prvi put savladao Navasa, a tačku na odlično  prvo poluvreme autogolom je stavio Berezucki.

Spreman odgovor na potentnu igru Kostarike imao je Dzjuiba. Prvi napadač Rusije je golovima u 48. i 61.minutu poništio prednost gostiju – 3:3. I tu nije kraj. Kostarikanci su napadali iz svih oruža i do trijumfa došli u nadoknadi pogotkom Kembela iz penala.


tagovi

Artijom DzjubaEvropaKostarikaRusijaVasili Berezucki

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara