""
""

Vazura: Grobari, ne vređajte Albance, mogu da nas izbace iz Evrope

Vreme čitanja: 2min | sub. 28.10.17. | 13:53

Apel iz Humske pred jedan od važnjih mečeva ove jeseni

Bez navijača protiv Videotona, pa je bilo 0:0, bez huka s tribina protiv Dinama, pa su Kijevljani 0:2 okrenuli na 3:2, ali sad je vreme da se Grobari vrate na svoja mesta. I da, ako sve protekne prema željama u Humskoj, budu jedan od ključnih faktora u četvrtom kolu Lige Evrope, protiv Skenderbega (četvrtak, 19.00, RTS 1) .

A to „da sve protekne prema željama u Humskoj 1“ znači da ne bude invidenata, nalik onima s početka sezone iz mečeva protiv Budućnosti i Olimpijakosa, zbog kojih je prvak Srbije kažnjen da igra dva meča iza zatvorenih vrata.

Izabrane vesti

MOZZART kvote 6503 --->>> Partizan - Skenderbeg 1 (1,55), X (3,90), 2 (6,50)

Posebno u svetlu informacije da je UEFA, zbog političkih skandiranja, oštro sankcionisala Skenderbeg.
Videli smo danas kako je Skenderbeg kažnjen. Zbog toga molim naše navijače da ne bude nikakvog pogrdnog skandiranja protiv Albanaca, da ne bude ničeg sličnog onom što je bilo u Elbasanu! Ako se dogodi bilo kakav verbalni incident, Partizan će igrati protiv Jang Bojsa bez publike, a ta utakmica bi mogla da odlučuje o našoj sudbini u Evropi“, upozorio je Miloš Vazura, generalni direktor crno-belih, u izjavi za Informer.

Podsetimo, UEFA ima podebeo dosije sa ispadima publike na Partizanovom stadionu, pa bi eventualno svaki novi značio i drastičnu kaznu.
Molim navijače da navijaju samo i jedino za svoj klub, da ne pominju ni u kakvom kontekstu ni Albance kao narod, niti kao rivalski klub. Nadam se da će nas Grobari poslušati, jer u protivnom bi moglo da se dogodi da Partizan bude izbačen iz Evrope“, dopunuo je Miloš Vazura, prvi operativac.

TABELA GRUPE B LIGE EVROPE

(FOTO: Star sport, MN Press)


tagovi

GrobariLiga EvropeMiloš VazuraFK PartizanSkenderbegSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara