""
""

Već viđeno: Arsenal se samoubio! Pevci stali na minu u Sanderlendu, Lester je ozbiljan kandidat za ispadanje! (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | uto. 31.01.17. | 22:37

Votford slavio na Emirejtsu, Kristal Palas bolji od Bornmuta

To je već viđeno mnogo puta! Kada god mu se ukaže prilika da postane punopravan takmac za šampionska znamenja, Arsenal se samoubije. Tobdžije su ponovo prosule mleko, i to u trenutku kada su mogle i morale da nadograde dobar period. Na Emirejtsu smo videli roj opasnih Stršljenova: Arsenal – Votford 1:2.

Rezultate premijernih mečeva 23.kola kao da su lično naručili igrači i stručno štab Čelsija. Dok su oni vodili bitku na Enfildu Arsenal je pucao sebi u slepočnicu, a nešto bolje je prošao Totenhem – 0:0.

Izabrane vesti

Očekivali su navijači Lestera lako zabavu protiv Votforda – dobili su teške muke. Košmaru noć na Emirejtsu najavio je Kabul u desetom minutu igre. Sjajnim udarcem sa 25 metara ostavio je bez šanse Petra Čeha da interveniše... Već tri minuta kasnije Votford je duplirao prednost. Ovoga puta koban za odbranu Arsenala bio je Igalo.

Bio je to jasan znak da će puleni Arsena Vengera igrati protiv Votforda i tradicije. Jer klub iz Londona nije uspeo da slavi na svom bunjištu kada je imao dva gola minusa još od 2001.godine. Možda bi Arsen Venger imao čemu da se nada da u timu ima više Aleksisa Sančeza. Čilenac je asistirao Ivobiju za pogodak u 58.minuta. Međutim, nije to bila slamka spasa, već obična iluzija za navijače Arsenala.

Tobdžije su jurile Čelsi, a umalo da njih ujuri Totenhem. Međutim i Pevci su nagazili na minu u Sanderlendu. Nije to bila ona ekipa koja na poslednjih devet zvaničnih utakmica ima osam pobeda. Još manje je to bio ofanzivno potentan tim.Na prethodna tri meča Sparsi su dali deset golova, a sada večeras su imali samo tri udarca u okvir gola sredinom drugog poluvremena. Totalni zastoj u kreaciji.

Kristal Palas i Sem Alardajs su poželeli dobrodošlicu Luki Milivojeviću. Tim iz Londona je slavio na gostovanju Bornmautu golovima Dana i Benteka,  ali nije uspeo da se odlepi od mesta koje vodi u Čempinšip. Za to je jedan od krivaca Dušan Tadić koji je sa Sautemptonom izgubio na gostovanju u Velsu. Svnosi je bio bolji (2:1).

Ako je neko imao dilemu, sada je više nema: Lester je ozbiljan kandidat za ispadanje. Baš ozbiljan. Lisice su pale na gostovanju Barnliju i to u finišu. Neko bi rekao da od impotentnog šampiona ništa drugo nije ni očekivano. Međutim, moraće u Lesteru da stave prsto na čelo. Trenutno imaju samo dva boda više od Kristal Palasa.

PREMIJER LIGA – 23.KOLO

Utorak

Bornmaut – Kristal Palas 0:2  (0:0)
/Dan 47, Benteke 90+2/

Arsenal – Votford 1:2 (0:2)
/Ivobi 58 - Kabul 10, Dini 13/

Barnli – Lester 1:0 (0:0)
/Vouks 88/

Midlzbro – Vest Bromvič 1:1 (1:1)
/Negredo 17 pen – Morison 6/

Sanderlend – Totenhem 0:0

Svonsi – Sautempton 2:1 (1:0)
/Mejon 38, Sigurdson 70 – Long 55/

21.00 Liverpul – Čelsi

Sreda

20.45 Vest Hem – Mančester Siti

21.00 Mančester Junajted – Hal

21.00 Stouk – Everton

 


tagovi

Aleks IvobiArsen VengerArsenalBarnliDušan TadićEngleskaEvropaKlaudio RanijeriLester SitiPremijer ligaSautemptonSem Alardajs

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara