""
""

Veče legendi u Pioniru: Topić na tribinama bodrio voljeni klub i pevao Zvezdine pesme!

Vreme čitanja: 1min | čet. 29.01.15. | 23:59

Legendarni reprezentativac Jugoslavije i osvajač zlatnih medalja na Evropskom prvenstvu 1997. i Svetskom prevenstvu 1998. godine ceo meč između Zvezde i Albe proveo je na nogama i pevao navijačke pesme od početka do kraja utakmice

Navijači Crvene zvezde priredili su fenomenalan doček nekadašnjem ljubimcu i reprezentativcu Jugoslavije Saši Obradoviću, koji nije mogao da sakrije emocije pred početak meča.  

Izabrane vesti

Njemu je nekadašnji saigrač, a sada funkcioner kluba, Nebojša Ilić uručio uramljeni dres sa brojem šest, pa je Zvedina publika iskoristila priliku da pozdravi još jednog legendarnog košarkaša.

Ipak, jedna istinska legenda, kapiten poslednje šampionske generacije crveno-belih, Milenko Topić, dao je veliku podršku ekipi Dejana Radonjića u meču sa Albom i to direktno sa tribine među navijačima.

Legendarni reprezentativac Jugoslavije i osvajač zlatnih medalja na Evropskom prvenstvu 1997. i Svetskom prevenstvu 1998. godine ceo meč između Zvezde i Albe proveo je na nogama i pevao navijačke pesme od početka do kraja utakmice.

Veliki as, kojem je svojevremeno i cela Marakana skandirala ime i prezime, još jednom je pokazao da su mu crveno-bele boje zauvek ostale u srcu.

(FOTO: MOZZART Sport)


tagovi

SrbijaMilenko TopićEvroligaFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara