""
""

Većina protiv smene Terzića, Partizan i Zvezda se konsultuju

Vreme čitanja: 2min | sre. 07.05.14. | 09:34

Hoće li se na Izvršnom odboru Zajednice Superlige raspravljati o zahtevu Slobode?

Da li su čelnici Slobode usamljeni strelci na Zvezdana Terzića ili uživaju podršku Srbije u zahtevu za smenu predsednika Zajednice Superlige? Ova dilema biće razgolićena na sastanku Izvršnog odbora najodgovornijeg tela za funkcionisanje ovdašnjeg fudbala, zakazanog za 15 časova u prostorijama Kuće fudbala u Staroj Pazovi.

Ono što je izvesno jeste da će rukovodstvo Užižana zahtevati da se Terzić, koji je na funkciju prvog čoveka Zajednice stigao krajem januara, povuče sa funkcije, jer mu zameraju niz „čudnih“ rezultata u finišu prvenstva. Otuda i stav Dragana Subotića, predsednika Slobode, deluje očekivano:
Zna se ko rukovodi Zajednicom, shodno tome njegova odgovornost je najveća. Sve bi trebalo da se preispita, a stav Slobode je poznat po pitanju Terzića“.

Izabrane vesti

Dnevni list Sport sproveo je anketu među čelnicima svih klubova elitnog ranga i sudeći prema izjavama njihovih predsedika, većina nije za smenu Zvezdana Terzića. Preciznije, niko se o tome nije javno izjasnio. Čak su iz Javora, Napretka i Spartaka glasno poručili da neće glasiti za smenu Terzića.

Čak su i u dva naša najveća kluba uzdržani.
Crvena zvezda kao veliki klub za sva pitanja ima stav, pa i kad je reč o današnjem sastanku. Naš predstavnik imaće konsultacije sa rukovodstvom kluba kako bi se znao mogući naredni potez. Mnoge stvari su izvan domašaja, a naši stavovi nepromenjeni“, ističe Ivica Tončev, potpredsednik crveno-belih.

I u Humsku je, na prvi pogled, mirno.
Pomno pratimo situaciju poslednjih dana, ali još nismo definisali jedinstven stav u vezi zahteva za smenu Zvezdana Terzića. Iz tog razloga ćemo prvo održati sastanak najužeg rukovodstva u podne, posle čega će naš predstavnik na Izvršni odbor“, preneo je Darko Grubor, generalni sekretar Partizana.

(FOTO: MN Press)


tagovi

Zvezdan TerzićZajednica Super ligeSuperligaSrbijaSloboda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara