"Vejn Runi"
"Vejn Runi"

Vejn Runi, kapiten na kvadrat

Vreme čitanja: 1min | čet. 28.08.14. | 13:25

Napadač Mančestera posle trake u klubu ima čast da predvodi i nacionalni tim, Roj Hodžson pozvao četiri debitanta za prijateljske mečeve s Norveškom i Švajcarskom

Vejn RuniSelektor fudbalske reprezentacije Engleske Roj Hodžson saopštio je danas da će Vejn Runi biti novi kapiten reprezentacije posle povlačenja Stivena Džerarda iz nacionalnog tima.

Stručnjak je objavio i spisak igrača za prijateljski meč sa Norveškom i Švajcarskom u kvalifikacijama za EP na kojem su četvorica debitanata.

Izabrane vesti

Prvi poziv da zaigraju za nacionalni tim dobili su Džek Kolbek iz Njukasla, Fabijen Delf iz Aston Vile, Deni Rouz iz Totenhema i Kalum Čejmbers iz Arsenala.

U tim se vratio oporavljeni Andros Taunsed iz Totenhema, koji zbog povrede nije igrao na Mundijalu u Brazilu.

Kompletan spisak:

Golmani: Džo Hart (Mančester Siti), Ben Foster (Vest Bromvič), Frejzer Forster (Sautempton).

Odbrana: Lejton Bejns (Everton), Geri Kejhil (Čelsi), Kalum Čejmbers (Arsenal), Fil Džagelka (Everton), Fil Džons (Mančester Junajted), Deni Rouz (Totenhem), Džon Stons (Everton).

Sredina terena: Džek Kolbek (Njukasl), Fabijen Delf (Aston Villa), Džordan Henderson (Liverpul), Džejms Milner (Mančester Siti), Aleks Okslejd Čemberlen (Arsenal) Rahim Sterling (Liverpul), Andros Taunsed (Totenhem), Džek Vilšir (Arsenal).

Napad: Riki Lambert (Liverpul), Vejn Runi (Mančester Junajted), Danijel Staridž (Liverpul), Dani Velbek (Mančester Junajted).

Engleska 3. septembra dočekuje Norvešku na Vembliju u prijateljskom meču, a četiri dana kasnije gostuje Švajcarskoj u Bazelu na startu kvalifikacija za šampionat Evrope 2016.

(FOTO: Action images)


tagovi

Deni RouzDžek KolbekEngleskaEvropaFabijen DelfKalum Čejmbersreprezentativni fudbalVejn Runi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara