"Aleksandar Kirovski"
"Aleksandar Kirovski"

Veliki povratak Aleksandra Kirovskog na superligašku scenu

Vreme čitanja: 1min | čet. 22.06.17. | 13:08

Doskorašnji kapiten Zemuna potpisao za Čukarički

Aleksandar KirovskiBio je projektovan u prvu jedinicu Crvene zvezde po odlasku Bobana Bajkovića. Ali taj odlazak je prolongiran sve dok Predrag Rajković nije stigao u Ljutice Bogdana i potpuno poremetio sve ranije planove. Aleksandar Kirovski morao je zaobilaznim putem do svoje šanse na velikoj sceni. Nije bilo lako, trebalo je četiri godine da se sve postavi na svoje mesto, ali Kirovski se konačno vratio.

Sada već 26-godišnji golman potpisao je dvogodišnji ugovor sa Čukaričkim koji je ovog leta ostao bez Filipa Pajovića, pošto je on izabrao da karijeru nastavi u mađarskom Ujpeštu. Što sve znači da će se, ako ne bude nekih promena, za Čukinu “jedinicu“ boriti Kirovski i Nikola Petrić, pod uslovom da i ovaj drugi ne zaplovi nege u inostranstvo.

Izabrane vesti

Jutros je Kirovski odradio prvi trening sa novim saigračima, a potom parafirao sporazum.

Podsetimo, Kirovski se po odlasku iz Zvezde 2013. vratio u Zemun u kojem je i počeo karijeru, a iako se njegov matični klub upravo vratio u elitu, on je odlučio da kapitensku traku preda drugome i pokuša da u ipak ambicioznijoj ekipi Čukaričkog napravi novi iskorak.

Postao je zvanično treće pojačanje kluba sa Banovog brda, pošto su ranije stigli Nikola Drinčić i Đorđe Crnomarković. Pored Pajovića, Čuku je napustio i Erhan Mašović, koji je za 1.650.000 evra prešao u Klub Briž, dok je kapiten Igor Matić okačio kopačke o klin.

(FOTO: FK Čukarički)


tagovi

Aleksandar KirovskiČukaričkiSrbijaSuperligazemun

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara