""
""

Veliki Sem otkazao božićnu žurku

Vreme čitanja: 1min | sre. 13.12.17. | 13:44

„Sada kada smo u boljoj poziciji na tabeli, proslava nam nije potrebna“, izjavio je menadžer Everton

Menadžer Evertona Sem Alerdajs otkazao je klupsku proslavu Božića koja je planirana za narednu nedelju jer smatra da zbog trenutne forme njegovi igrači nisu zaslužili opuštanje.
"Otkazao sam božićnu žurku jer smatram da je bespotrebna u ovom trenutku zbog pozicije na tabeli kada sam ja došao u klub. Rekao sam igračima da ćemo se videti kada prođu praznici i družiti kada za to dođe pravi trenutak", izjavio je iskusni menadžer, koji je na Gudison park stigao pre dve nedelje i debitovao u ubedljivoj pobedi protiv Vest Hema sa 4:0.

Izabrane vesti

Alerdajs je govorio i o negativnom uticaju društvenih mreža na atmosferu u ekipi.
"Veoma je važno za igrače da u vremenu društvenih mreža ne budu previše viđeni kako uživaju van terena. Sada kada smo u boljoj poziciji na tabeli, žurka nam nije potrebna", izjavio je menadžer Evertona koji je rekao da su njegovi igrači zaslužili odmor, ali ako ga neki fudbaler nazove tokom pauze i izjavi da je u problemu, biće u dodatnoj nevolji i sa njim.

Everton je neporažen na prethodna tri meča koliko Alardajs vodi ekipu, sa dve pobede i remijem stigli su od 17. do 10. mesta, a večeras gostuju Njukaslu gde će pokušati da nastavi uspešan niz.

(FOTO: Action images)


tagovi

EvertonPremijer ligaSem Alardajs

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara