"Andre Gomes i Rafael Gereiro"
"Andre Gomes i Rafael Gereiro"

Veliki udarac za Portugal - Gomes i Gereiro propuštaju Mađare?

Vreme čitanja: 1min | pon. 20.06.16. | 17:20

Problemi za Fernanda Santosa pred odlučujući okršaj u trećem kolu

Andre Gomes i Rafael Gereiro

Veliki udarac za Portugalce! Ekipa Fernanda Santosa ne igra u skladu sa očekivanjima na Evropskom prvenstvu u Francuskoj, posle dva kola ima isto toliko bodova, a odlučujući meč za prolaz u drugu fazu protiv Mađarske dočekuje verovatno bez dvojice vrlo dobrih fudbalera.

Izabrane vesti

Levi bek Rafael Gereiro i ofanzivni vezista Andre Gomes povredili su se u utakmici protiv Austrije (0:0). Obojici su stradali mišići, a danas nisu trenirali sa ostatkom tima, pa je neizvesno hoće li biti spremni za predstojeći duel koji je u sredu uveče na programu u Lionu.

Njihov izostanak probudio je strah među navijačima Portugala, jer se radi o dvojici vrlo zapaženih fudbalera, koji su bili među najzapaženijima u prva dva susreta na šampionatu Evrope.

Ipak, više detalja oko izostanka dvojice igrača biće poznato sutra, kada se selektor Fernando Santos bude našao pred novinarima. Kao zamene, portuglaski selektor ima u opciji Eliseua za poziciju levog beka, odnosno Renata Sančesa koji bi trebalo da zauzme mesto u veznom redu.

(FOTO: Action Images) 


tagovi

reprezentativni fudbalreprezentacija PortugalaRenato SančesRafael GereiroPortugalmeđunarodni fudbalEvropaeuro 2016EliseuAndre Gomes

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara