""
""

Veljkovića obasipaju ponudama u Premijer ligi: Zasad na čekanju Aston Vila, Svonsi i Norič

Vreme čitanja: 1min | sre. 24.06.15. | 13:12

Omladinski reprezentativac Srbije dobio zasluženu pažnju posle uspeha Orlića na Novom Zelandu

Miloš Veljković je iz Totenhema put Novog Zelanda otišao kao perspektivni štoper pred kojim je blistava budućnost, a u London se vratio kao šampion sveta! Dobrim igrama u dresu Orlića omladinski reprezentativac Srbije na sebe je privukao zasluženu pažnju premijerligaških klubova, koji polako staju u red kako bi 19-godišnjeg momka privoleli da narednu sezonu provede baš kod njih.

U ovom trenutku Veljković na stolu ima ponude Noriča, Aston Vile i Svonsija, koji nude mesto u timu i minutažu, što je najbitnije. Ali i Totenhem je čini se konačno shvatio kakvog igrača poseduje u svojim redovima, pa Veljkovića isključivo želi da prosledi na pozajmicu.

Izabrane vesti

Komandu Aston Vile ima bivši menadžer Pevaca Tim Šervud, čovek koji je Veljkoviću pružio šansu u prvom timu Totenhema aprila prošle godine. Ipak, njegovim odlaskom i postavljanjem Maurisija Poketina za šefa struke, Veljković je momentalno prosleđen u Midlzbro, pa u Čarlton na pozajmice.

Svonsi i Totenhem poslednjih godina imaju dobre odnose, pošto je poslednjih meseci bilo dosta razmena na relaciji dva kluba, a Veljković bi tu mogao dobro da se uklopi, pošto odbrana nije najjača strana velškog sastava.

Na kraju, Norič figurira kao možda i najbliži tome da potpiše omladinca Srbije. Povratniku u Premijer ligu je potrebna ponovna montaža u odbrani, a Veljković spada u red onih koji bi ove sezone mogli da zablistaju. Posebno nakon svega viđenog na Novom Zelandu.

(FOTO: Action Images)


tagovi

reprezentativni fudbalPremijer ligaprelazni rok 2015omladinska reprezentacija SrbijeNorič SitiMundijalitoMiloš VeljkovićEvropaEngleskaAston Vila

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara