Vels na derbi bez dvojice najboljih

Vreme čitanja: 2min | uto. 16.10.18. | 13:00

Posle Bejla otpao i Remzi

Geret Bejl nije jedina patnja sa kojom je suočen Rajan Gigs...  Selektor Velsa za okršaj sa Irskom u Ligi nacija (20.45, TV Sportklub 3) neće moći da računa ni na drugog najboljeg igrač - Arona Remzija! Kako je rečeno, vezista Arsenala će iz porodičnih razloga propustiti mali ostrvski derbi u Grupi 4 Divizije B, čime je izabranicima Majkla O'Nila značajno olakšan put ka prvoj pobedi u tek formiranom takmičenju pod okriljem UEFA.

Podsetimo, septembarski duel u Kardifu ubedljivo je pripao Velsu (4:1), a Bejl i Remzi postigli su po gol. Brzonogog asa Real Madrida odmeniće talentovani Dejvid Bruks iz Bornmuta.
"Izostanak Bejla je ogroman gubitak. Moramo da se prilagodimo. Verujte mi, i Bruks je top igrač", pohvalio je Ben Dejvis 21-godišnjeg saigrača.
"Veoma je sposoban i talentovan, protivnički defanzivci imaju problem da mu se suprotstave. Preko njega ćemo dosta pretiti protiv Irske".

Izabrane vesti

Irska je u subotu odolela favorizovanoj Danskoj (0:0) osvojivši prvi bod u Ligi nacija, dok je Vels dva dana ranije počišćen kod kuće od strane Španije (1:4) i sa te strane - uz već pomenute kadrovske probleme Velsa - domaćin sa ulogom favorita dočekuje Sem Vouksa i drugove.
"U mom timu ima mnogo igrača koji u svojim klubovima nisu standardni. Teško je tražiti od njih da preko noći budu na vrhunskom nivou. Ipak, verujem da možemo da pobedimo Vels koji je značajno oslabljen, što svakako jeste plus za nas", rekao je O'Nil.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Uto 20:45 6005 LNB R.Ireland - Wales ug 0-2 1,41
Ukupna kvota1,41

LIGA NACIJA - DIVIZIJA B - 3. KOLO

Grupa 4

Utorak
20.45: (2,25) Rep. Irska (2,95) Vels (3,70)

* Kvote su podložne promenama

Foto: Action Images

 


tagovi

sportsko klađenjeAron RemziGeret Bejlreprezentacija Velsareprezentacija Irske

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara