""
""

Venger je propustio Mareza i Kantea, sada ne sme da čeka

Vreme čitanja: 2min | pon. 21.03.16. | 18:52

Momak o kojem se priča u Francuskoj je sve više na ceni i Arsenal bi mogao da propusti veliku priliku

Ako u manjim francuskim klubovima ima neko ko vredi za vrhunski fudbal u Engleskoj, taj neko obično završi kao pazar Arsena Vengera. Retko kada je Profesor propuštao šansu da iz domovine angažuje potencijalne zvezde. Najbolje Vengerove akvizicije su uglavnom bili Francuzi.

Izabrane vesti

Zato Arsenalovog trenera bole neke stvari ove sezone. Pre svega jer gleda u leđa Lesteru u sezoni kada su Tobdžije imale sjajan tim i šansu da se okite šampionskom titulom. Ali i zbog toga što su za Lesterov uspeh velikim delom zaslužna dvojica fudbalera koji su prošli ispod vengerovog radara u Francuskoj. Arsenalov starteg je propustio Rijada Mareza i Ngola Kantea čime je ogolio istinu da su njegova slavna vremena prošla i da čak ni u Francuskoj više nema tako dobar skener.

Sada se u Francuskoj pojavio igrač koji bi mogao da bude potencijalna senzacija poput Mareza ili Kantea. Lorijanov levi bek/krilo Rafael Gereiro je već neko vreme igrač na kojeg su mnogi počeli da obraćaju pažnju. Portugalskom reprezentativcu raste cena iz utakmice u utakmicu, a Arsen Venger odavno motri na njega.

Sada je situacija postala napeta, jer su i ostali bogatiji klubovi pokazali inetersovanje za 22-godipnjeg Portugalca i Venger je u panici da bi mogao da ostane bez potencijalno velikog pojačanja. Profesor se uzda da bi posao mogao da bude završen i pre poečtka prelaznog roka jer je u dobrim odnosima sa Lorijanom iz kojeg je doveo i Lorana Košćelnog.

Roma i Milan takođe vrebaju šansu vide Gereira kao dobro pojačanje...

(FOTO: Action images)


tagovi

Rafael GereiroPremijer ligaLorijanLiga 1FrancuskaEvropaEngleskaArsenalArsen Venger

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara