"Venger u klupskim prostorijama Rajn Energi stadiona"
"Venger u klupskim prostorijama Rajn Energi stadiona"

Venger motiviše Velbeka za Keln: On je napadač svetsle klase, ako bude spreman igraće na Mundijalu

Vreme čitanja: 2min | sre. 22.11.17. | 18:39

„Za mene je on igrač vrhunskih fizičkih osobina, timski igrač, fenomenalan napadač, a pored toga ga i svi vole", opisuje Francuz kvalitete svog golgetera

Venger u klupskim prostorijama Rajn Energi stadiona

Ako je suditi po rečima menadžera Arsenala Arsena Vengera, Tobdžije u Keln nisu otišle turistički, već da osvoje tri boda i obezbede prvo mesto u grupi H. To svakako raduje navijače Crvene zvezde, jer bi u slučaju pozitivnog rezultata ekipe iz Londona sastav Vladana Milojevića bio u prilici da već u Borisovu obezbedi plasman u 1/16 finala Lige Evrope.

Izabrane vesti

Francuz će na Rajn Energi stadionu oprobati novu formaciju i izvesti nešto drugačiji tim od onog koji je igrao sa srpskim vicešampionom. U samom špicu napada mesto bi mogao da pronađe Dani Velbek, igrač kojem su karijeru unazadile brojne povrede.
„Za mene je on igrač vrhunskih fizičkih osobina, timski igrač, fenomenalan napadač, a pored toga ga i svi vole. Ako bude bio spreman ići će na Mundijal, uveren sam u to“, rekao je Arsen Venger uoči utakmice sa Kelnom, koja je na programu u četvrtak od 19 časova.

KVOTE ZA UTAKMICU KELN – ARSENAL

Arsenal je prvi u grupi H sa 10 osvojenih bodova, potom sledi Crvena zvezda sa pet, BATE ima četiri, a Keln tri, što nagoveštava velika uzbuđenja u sutrašnjim okršajima. Venger ni ovoga puta neće izvesti prvi tim, glavene zvezde tima nisu ni otputovale u Keln.
„Videćete vrlo iskusan tim, igrače sa velikim iskustvom u Premijer ligi. Takođe, tu će biti i mladih fudbalera kao što su Džo Vilok i Edi Nketija“, dodaje Francuz.

Tobdžije su podigle formu, a pobeda nat Totenhemom u derbiju Severnog Londona stigla je kao podvrda svega toga.
„Derbi nam je pomogao da podignemo samopouzdanje, ali to je sada iza nas. Sada smo fokusirani na osvajanje prvog mesta u grupi”, dodao je Francuz.

Posebnu inspiraciju u sutrašnjoj utakmici imaće i iskusni defanzivac Per Mertezaker.
“Radujem se tome. Svoju prvu prvenstvenu utakmicu igrao sam u Kelnu. Zamenjen sam već na poluvremenu jer bila izuzetno naporna utakmica. To su bili specijalni trenuci”, rekao je Mertezaker.

(FOTO: Action images)


tagovi

Arsen VengerArsenalDani VelbekEngleskaEvropaKelnLiga EvropeNemacka

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara