"Majkl Kerik"
"Majkl Kerik"

Venger napada Kerika četvrti put

Vreme čitanja: 2min | sre. 17.02.16. | 09:16

Francuz za spremio novu ponudu za 34-godišnjeg vezistu Mančester Junajteda

Majkl Kerik

Menadžer Arsenala Arsen Venger pokušaće iz četvrtog puta da angažuje iskusnog Majkla Kerika

Izabrane vesti

Francuz sprema novi napad na reprezentativca Engleske, kojem ističe ugovor sa Mančester Junajtedom na kraju sezone. 

S obzirom na činjenicu da Venger ne želi da produži ugovore sa Flaminijem, Artetom i Rosickim, jasno je da mu je na sredini terena potreban dobar fudbaler, a na Emiratima veruju da bi 34-godišnji vezista mogao da bude od pomoći ekipi. 

Za sada je vezista Sautemptona Viktor Vanijama glavna meta Francuza za letnji prelazni rok, a uz njega očekuje se da i Kerik sledeće sezone konkuriše za prvi tim Tobdžija. 

Kao što rekosmo, ovo je četvrti put u karijeri da je iskusni Englez meta Arsenala. 

Venger je prvi put probao da ga dovede pre više od decenije kada je Englez na kraju izabrao da pređe u Totenhem iz Vest Hema. Zatim je izgubio trku sa Junajtedom 2006. da ga dovede u London, a poslednji neuspeh doživeo je prošlog leta kada je ponudio Keriku ugovor, ali je ovaj produžio saradnju sa Mančester Junajtedom za još godinu dana.     

Francuz je i dalje veliki ljubitelj Majkla Kerika i ubeđen je da uprkos godinama vezista i dalje može dosta da pruži na terenu i rizikovaće sa njim ukoliko fudbaler odluči da napusti Old Traford i potraži novi izazov u Premijer ligi. 

Kerik neće imati problem da nađe novi klub od leta, ako ne ostane u Junajtedu, jer ga, osim Arsenala, već traže PSŽ, ali i pojedini MLS ligaši.

Pratite MOZZART i na zvaničnoj Fejsbuk stranici

(FOTO: Action Images)


tagovi

Premijer ligaMajkl KerikEngleskaArsenalArsen Venger

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara