""
""

Venger sa 20.000.000 evra otima Poketinu „njegovog“ Meksikanca

Vreme čitanja: 1min | pon. 20.04.15. | 20:21

Španski i ostrvski mediji pišu da će Tobdžije pobediti u trci sa gradskim rivalom Totenhemom

Zimus je Arsen Venger ojačao odbranu štoperom iz Brazila, a sledećeg leta planira da mu pridoda Meksikanca.

Izabrane vesti

Posle Gabrijela Pauliste koje je došao iz Viljareala, Tobdžije sada žele da kupe Ektora Morena, meksičkog štopera iz Espanjola. Priča je prilično ozbiljna s obzirom da ostrvski mediji pišu da je Moreno „jednom nogom u Arseanlu“. Takođe, Vneger bi dovođenjem Morena zadao udarac i gradskom rivalu Totenhemu koji već neko vtreme juri Morena, sa obzirom da ga je Maurisio Poketino trenirao u Espanjolu pre nekoliko godina.  

Arsenal je spreman da za Morena plati čak 20.000.000 evra što je cifra do koje Totenhem ne želi da ide. Poznato je da Venger traži štopera, najčešće se pominjao Neven Subotić, ali izgleda da se Arsenalov menadžer odlučio ua još jedno pojačanje iz Primere. S obzirom kako su se prethodnih sezona pokazale akvizicije iz španskog prvenstva poput Kazorle ili Sančeza.

Moreno je prošlog leta bio na korak od prelaska u nemački Hamburg koji je bio voljan da plati 8.000.000 evra, ali ga je na Mundijalu zadesio maler kada je slomio potkoleničnu kost i morao je na dužu pauzu.   Na kraju se to isplatilo katalonskom klubu, budući da je cena meksičkog štopera skočila dva i po puta. 

(FOTO: Action images)


tagovi

ŠpanijaPrimeraPremijer ligaprelazni rok 2015Hektor MorenoEvropaEspanjolEngleskaArsenal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara