"Asmir Begović"
"Asmir Begović"

Venger šalje “bezobraznu“ ponudu Stouku za Begovića

Vreme čitanja: 1min | sre. 10.04.13. | 10:10

Ako su Potersi tokom zime bili imuni na ponude klubova, tokom leta sigurno neće

 

Asmir BegovićKako prenose britanski mediji, rukovodstvo Arsenala spremno je da ispuni svaku želju menadžera Arsena Vengera u letnjem prelaznom roku. Osim što će Francuzu dati da raspolaže sa oko 70 miliona evra, klub polako sprema i dodatnih 18 miliona evra, koliko Stouk traži za sjajnog čuvara mreže Asmira Begovića.

Izabrane vesti

S obzirom da Tobdžije već dugi niz godina kubure sa golmanima, posebno zato što Fabijanski i Šćešni igraju daleko ispod svih očekivanja, Francuz je rešen da tokom leta dovede čuvara mreže svetske klase, kako bi konačno ušao u trku za osvajanje titule.

Na listi želja iskusnog Vengera nalaze se imena poput Petra Čeha, Pepea Reine i Viktora Valdesa, a s obzirom da prva dvojica pomenutih brane u klubovima velikih rivala, teško je očekivati da će oni stići na Emirate. Sa Valdesom (31) je situacija malo nategnuta – iako je član Blaugrane nekoliko puta istakao da želi da karijeru nastavi u Premijer ligi, još uvek ne postoje naznake da bi do dolaska u Arsenal i došlo. S druge strane, dovođenjem Begovića tim iz Londona bi rešio pitanje golmana na duge staze, što je i te kako isplativ posao, s obzirom da reprezentativac Bosne i Hercegovine sada ima 25 godina.

Podsetimo, Arsenal je i tokom januara želeo da dovede Begovića, međutim, Stouk je sličnu ponudu glat odbio. Da li će i tokom leta rukovodstvo Potersa biti imuno na velikodušne ponude, ostaje nam da vidimo. 

(FOTO: Action Images)


tagovi

Arsen VengerArsenalAsmir BegovićEngleskaEvropaLukaš FabijanskiPepe ReinaPetr ČehPremijer ligaStoukViktor ValdesVojćeh Šćešni

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara