""
""

Vengere, izvadi zmiju iz džepa, pobeći će ti Felaini!

Vreme čitanja: 1min | čet. 13.06.13. | 13:04

Iako je otkupna klauzula samo 23 miliona funti, iako Felaini želi u Arsenal i iako je Venger najavio da će potrošiti 70 miliona evra na prelazni rok, izgleda da Francuz opet tvrdoglavo škrtari

Posle trenera Dejvida Mojesa, Everton će po svemu sudeći napustiti i najbolji igrač Maruan Felaini. Već neko vreme klub iz Liverpula uspeva da odoli ponudama bogatijih i jačih klubova, ali teško da će im to poći za rukom i ovog leta.

Izabrane vesti

Njegova otkupna klauzula iznosi “svega” 23 miliona funti što nije problem za poslodavce koji bi želeli Felainija. Ali, jedan od njih neće ni to da plati. Nije teško pogoditi koji to menadžer ima zmiju u džepu. Naravno Arsen Venger! Francuz je izgleda opet obmanuo navijače kada je na kraju sezone rekao da će Arsenal potrošiti i do 70 miliona funti ovoga leta.

Venger pokušava da snizi otkupnu klauzulu za Felainija, ali to bi ponovo moglo biti kobno za Arsenal, jer klubovi poput Čelsija ili Mančester Junajteda jedva čekaju da plate 23 miliona funti za igračinu kakav je Felaini.

Vengera bi njegova škrtost opet mogla skupo da košta. Pogotovo što je Felaini istakao da ima želju da pređe u Arsenal. 

Sve vesti iz prelaznog roka možete pratiti na našem specijalu posvećenom letnjem prelaznom roku 2013.


tagovi

Arsen VengerArsenalEngleskaEvertonEvropaMaruane FelainiOI 2012Premijer liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara