""
""

Verder pazario Bajernovog napadača za 3.7 miliona

Vreme čitanja: 1min | čet. 23.05.13. | 18:17

Nils Petersen potpisao četvorogodišnji ugovor sa klubom u kojem je igrao poslednjih godinu dana kao pozajmljeni fudbaler

Mladi nemački napadač Nils Petersen, koji je sezonu proveo na pozajmici u Verderu, od četvrtka je i zvanično postao novi član ekipe iz Bremena. Da podsetimo, on je na Vezer stigao kao pozajmljen igrač minhenskog Bajerna, gde zbog velike konkurencije nije  imao prostora za napredak.  

 

Izabrane vesti

Petersen je na 35 utakmica u dresu zeleno-belih, postigao 11 golova, istakavši se kao jedan od boljih igrača u timu iz Bremena, koji je za ovaj transfer morao da izdvoji 3.7 miliona evra.

“On je ove sezone pokazao da se savršeno uklapa ovde. Znamo da ima ogroman potencijal i ovim dugoročnim angažmanom uvereni smo da će Nils za par godina postati jedan od ključnih igrača u timu ”, istakao je za zvanični sajt kluba sportski direktor Tomas Ajhen.  

Četvorogodišnji ugovor obavezao je mladog Nemca na vernost Verderu do 2017. godine, a on ističe kako se raduje nastavku saradnje i sledeće sezone.  

“Čekao sam dugo da se ova mogućnost realizuje. Veoma sam srećan što je ispalo onako kako sam se nadao. Ulazim izuzetno motivisan u narednu sezonu, sa željom da odigram što bolje, kako bih pomogao svom timu”, dodao je Petersen

(foto: Action Images)


tagovi

EvropaNemackaNils PetersenVerder

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara