""
""

Vešović posle debija protiv Intera: Palasio mi je baš brzo pobegao, potrebno mi je još vremena

Vreme čitanja: 1min | pon. 10.03.14. | 20:09

Crnogorski reprezentativac priznaje grešku za primljeni gol koji je presudio Torinu, ali i podseća da mu je ovo bio prvi meč posle tri meseca

Debitovao je protiv slavnog Intera na legendarnom stadionu Đuzepe Meaca, ali Marko Vešović ipak neće po lepom pamtiti prvi meč u dresu Torina. Crnogorski internacionalac je zakasnio sa intervencijom u 30. minutu kada je ispustio iz vida Rodriga Palasija koji je to iskoristio i postigao jedini pogodak na meču.

Izabrane vesti

Ipak, bivši prvotimac Crvene zvezde podseća da dugo vremena nije  igrao i da se nada boljim partijama u nastavku sezone.
“Probao sam da zaustavim Palasija, ali mi je baš brzo umakao u postigao gol. Sjajno je reagovao. Mislim da smo odigrali dobar meč, imali smo dobre šanse za gol, ali ih nismo iskoristili. Oni su vršili veliki pritisak na našu poslednju liniju i nije bilo lako. Moram da priznam da je ovo bio debi pun emocija, jer nije svejedno kada prvi meč igrate na Meaci protiv ovakvog protivnika. Ali, znam da mogu i moram bolje od ovoga. Nisam igrao tri meseca i nadam se da ću u narednim mečevima pružiti bolju igru”, rekao je Vešović koji će u narednom kolu najverovatnije igrati na poziciji levog spoljnjeg zbog problema sa povređenim igračima. 

(FOTO: www.torinofc.it)


tagovi

TorinoSerija AMarko VešovićItalijaEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara