""
""

Vest Hem ponudio 40.000.000 za Francuza, Feguli do kraja nedelje, Bilić potvrdio još dve želje

Vreme čitanja: 2min | pon. 13.06.16. | 12:47

Čekićari imaju ozbiljne planove u prelaznom roku

Vest Hem je dovođenjima mladog Španca Tonija Martineza iz Valensije za 3.000.000 evra i slobodnog agenta Havarda Nortvajta započeo prelazni rok, ali izgleda da je to samo bilo zagrevanje za ozbiljne poslove.

Izabrane vesti

Prema saznanjima italijanskog transfer eksperta Đanluke di Marcija, Vest Hem je ponudio Lionu 40.000.000 evra za sjajnog napadača Aleksandra Lakazeta. Drugi put u mesec dana! Istu ponudu su Čekićari poslali pre mesec dana, ali je Lionov predsednik Ola odbio. Međutim, sada bi mogao da prihvati. Nadao se prodaji Lakazeta u Barselonu ili Atletiko, ali od toga nema ništa. Ostaje samo još PSŽ kao zainteresovani kupac, a Ola će uraditi sve samo da ne proda najboljeg igrača mrskom rivalu sa kojim je na ratnoj nozi.

Vest Hem je u punoj poteri za napadačem top klase i Lakazet je prvi izbor. Londonski klub se nada da će Ola omekašti i prihvatiti 40.000.000 za sjajnog Francuza. Pokušavali su Čekićari pre ovoga da uđu u pregovore oko kupovina Vardija, Bentekea ili Bake, ali nisu imali uspeha. Vardi neće u Vest Hem, Benteke je preksup, a Milan traži više od 25.000.000 za Baku.

Pored Lakazeta, Vest Hem ima još nekoliko meta u prelaznom roku. Dve glavne stanuju u Turskoj. U pitanju su nekadašnji Bilićevi puleni iz Bešikataša: Gokan Tore i Atiba Hačinson. Sa Toreom su pregovori u završnoj fazi…
“Istina je, želim Torea i Hačinsona. Želimo njih dvojicu, ali oni nisu jedine mete. Iako jesu glavne mete. Da li ćemo uspeti da ih dovedemo, to niko u ovom trenutku ne može da zna. Želim ih u paketu, ali da bi se to ostvarilo, neke kockice moraju da se poklope. Zavisi od toga i koliko je Bešiktaš spreman na opciju da ih proda i koliko novca će tražiti za njih dvojicu”, rekao je Bilić.

Najbliži potpisu za Vest Hem je alžirski ofanzivac Sofijan Feguli. Njemu je istekao ugovor sa Valensijom i slobodan je igrač. Pored Vest Hema ima pozive još nekih klubova (Sevilja, Viljreal, Inter, Fenerbahče…), ali francuski L'Ekip tvrdi da je već odlučio da potpiše za Čekićare. Očekuje se da do kraja nedelje potpiše trogodišnji ugovor sa klubom iz istočnog Londona.

(FOTO: Action images)


tagovi

ValensijaTurskaSuper ligŠpanijaSofijan FeguliPrimeraPremijer ligaOlimpik LionLiga 1Gokan ToreFrancuskaEvropaEngleskaBesiktasAtiba HašinsonAleksandr Lakazet

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara