"Mozes, Song i Jelavić"
"Mozes, Song i Jelavić"

Vest Hemov triling za kraj prelaznog roka! Čekićari predstavili Mozesa, Songa i Jelavića

Vreme čitanja: 2min | uto. 01.09.15. | 14:08

Hrvatski napadač plaćen 9.000.000 evra, ostali stigli na pozajmicu...

Mozes, Song i Jelavić

Prelazni rok otvoren je sa utrošenih 26.000.000 evra za dvojicu fudbalera – Dimitrija Pajea iz Marselja i Anđela Ogbone iz Juventusa, a završava se dovođenjem trilinga, kojim će se zaokružiti jedan veliki krug u Vest Hemu.

Izabrane vesti

Londonski klub je poslednjeg dana prelaznog roka potvrdio dolaske Viktora Mozesa, Aleksa Songa i Nikice Jelavića, čime su Čekićari overili tačno deset igrača za novu sezonu.

Bez sumnje najveće pojačanje u pomenutom trilingu je Viktor Mozes, koji je pre odlaska u komšiluk prvo stavio paraf na novi, četvorogodišnji ugovor sa Čelsijem, uprkos tome što nikako ne može da se snađe u prvom timu Plavaca.

Nigerijskom reprezentativcu će ovo biti treća pozajmica u poslednje dve godine, pošto je već igrao za Liverpul i Stouk.

Na Apton Park se vraća i Aleks Song, koji je već celu jednu sezonu proveo u redovima Čekićara i očigledno ostavio odličan utisak, pošto je Slaven Bilić lično zahtevao da Kamerunac ponovo dođe na pozajmicu i z Barselone.

Za kraj, Vest Hem je predstavio i treće najskuplje pojačanje ovog leta – Nikica Jelavić. Hal će na ime transfera dobiti 9.000.000 evra, čak 1.200.000 evra više nego što je hrvatski reprezentativac bio plaćen na početku 2014. godine, kada je dolazio iz Evertona. 

Jelavić je do sada odigrao 50 utakmica za Tigrove i upisao 13 pogodaka. 

Vest Hem je do sada doveo još i Pedra Obijanga iz Sampdorije (6.000.000 evra), Stivena Hendrija (Hamilton Akademija, 1.300.000 evra), Darena Rendolfa (slobodan igrač), Karla Dženkinsona (Arsenal, pozajmica) i Manuela Lansinija (Al Ahli, pozajmica).  

(FOTO: Action Images)


tagovi

Viktor MozesŠpanijaPrimeraPremijer ligaprelazni rok 2015Nikica JelavićHal sitiEvropaEngleskaČelsiAleks Song

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara