""
""

Predrag Luka pregovara sa Novim Pazarom

Vreme čitanja: 1min | sre. 10.02.16. | 19:53

Vezni fudbaler na pragu raskida ugovora sa Partizanom

                                  (OD SPECIJALNOG IZVEŠTAČA MOZZART SPORTA SA KIPRA)

Izabrane vesti

Posle tačno tri godine izgleda da se razilaze se Predrag Luka i Partizan. Nekadašnji vezista Rada trebalo bi sporazumno da raskine ugovor sa crno-belima, koji na njega nisu računali još od letos, čime će se epizoda u Humskoj 1 završiti na neslavan način.

Pod uslovom da prethodno oprosti deo dugova, Luka će šest meseci pre planiranog isteka saradnje sa Parnim valjkom postati slobodan igrač. Činjenicu da će, u tom slučaju, imati "čiste" papire pokušava da iskoristi Novi Pazar, koji je u finišu zimskog prelaznog roka, na teritoriji Srbije (završava se u petak) započeo pregovore sa 27-godišnjim fudbalerom.

Upravo je Novi Pazar želeo Luku i u finišu letnje pijace, u vidu pozajmice, ali kako je tad on odbio da pređe u grad na Jošanici, Partizan ga je suspendovao (zajedno sa Ivanom Petrovićem zato što nije prihvatio selidbu u čačanski Borac).

Od tad do danas, Predrag Luka je trenirao van prvog tima Partizana.

Podsetimo, Luka je, zajedno sa Nemanjom Kojićem, u zimu 2013. na insistiranje tadašnjeg sportskog direktora Ljubiše Tumbakovića, doveden na Topčidersko brdu u paketu vrednom 450.000 evra. A otišao je kao slobodan igrač.

Piše: Aleksandar Joksić

Pratite MOZZART i na našoj Fejsbuk stranici

(Foto Star Sport)


tagovi

SrbijaPredrag LukaFK PartizanNovi PazarEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara