Vida: Lepa atmosfera, čestitam i igračima i navijačima Partizana

Vreme čitanja: 1min | čet. 23.08.18. | 22:59

Da li mi je smetalo zviždanje? Ma ne, imam previše godina da bi me to poremetilo, poručio hrvatski reprezentativac

Bešiktaš se vraća u Istanbul neporažen. U Humskoj 1:1, po Domagoju Vidi, defanzivcu turskog tima i srebrnom hravatskom reprezentativcu iz Rusije, realan rezultat. 
"Partizan nam je rano dao gol, šokirao nas. Ali mi smo se brzo vratili što nam je olakšalo posao. Mogu da kažem da smo ovakvim rezulltatom mi zadovoljniji. Dali smo gol, nismo izgubili... Šta da kažem, kod kuće idemo na pobedu i prolaz u Ligu Evrope".   

Vida je prošle godine imao priliku da igra na istom ovom stadionu, tada kao igrač kijevskog Dinama. Na pitanje koliko se ovaj i onaj Đukićev Partizan razlikuju kazao je:
"Mislim da je ovaj Partizan bolji. Lepo igraju, imaju dobrog napadača... I rezultat pokazuje da su bolji sada, nerešeno je bilo. Možda su neki očekivali da će nam biti lakše, ali eto"... 

Izabrane vesti

 

Crno-beli su protiv Ukrajinaca igrali bez prisustva publike. Večeras drugačija slika. I Vida na meti navijača. Ali hrvatski internacionalac nije se naljutio. 
"Da li mi je smetalo zviždanje? Ma ne, imam previše godina da bi me to poremetilo. Lepa je bila atmosfera. Nije bilo ružnih povika. Čestitam i igračima i navijačima Partizana", šmekerski je zaključio svoje obraćanje Domagoj Vida

Foto: Starsport


tagovi

Domagoj VidaLiga Evrope

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara