""
""

Video o kome priča cela Srbija: Četiri penala u Lučanima, gde su bili fudbaleri Napretka?

Vreme čitanja: 2min | čet. 18.05.17. | 11:42

U centru pažnje sudija Bojan Nikolić

Pred 36. superligaško kolo pričalo se najviše o Zoranu Širokom i Danilu Grujiću, delegiranim da dele pravdu na mečevima Radnički - Partizan i Javor - Crvena zvezda, a ispostavilo se da im je “slavu” ukrao Bojan Nikolić. Glavni sudija meča Mladost - Napredak (3:2) postao je tema dana u fudbalskoj Srbiji, zbog nekliko odluka koje se, mahom, nisu dopale gostima iz Kruševca.

Nikolić je dosudio četiri jedanaesterca, po dva za Čarapane i Lučance. O svakom može da se diskutuje, ali poslednji, pred kraj meča, uz koga je domaći tim pogotkom Milana Bojovića obezbedio pobedu vrednu plasmana u kvalifikacije za Ligu Evrope izazvao je dosta pažnje. Ofanzuivac Napretka Ibrahima Endiaje i krilni vezista Mladosti Saša Jovanović bili su u vazdušnom duelu, domaći fudbaler je pao, a Nikolić uperio prstom na “kreč”.

Izabrane vesti

Usledili su žustri protesti fudbalera Napretka, razočarani takvom odlukom otišli su do svoje klupe i delovalo je da razmišljaju da li uopšte da nastave utakmicu. Za sve to vreme Bojović i igrači Mladosti su sami oko kaznenog prostora (bez golmana Nikole Petrovića među stativama Kruševljana) čekali epilog, da bi se strasti smirile tek posle nekoliko minuta. Penal je izveden, Mladost je osvojila tri boda, a koliko su gosti rezignirani arbitražom Bojana Nikolića iz Kragujevca može se zaključiti po tome što se šef struke Vuk Rašović nije pojavio na obaveznoj konferenciji za medije. Niti je na nju poslao nekog od pomoćnika. Možda i zbog toga što su gosti nekoliko minuta pre penala za 3:2, tražili jedanaesterac za njih.

Pogledajte sve situacije iz Lučana...

 


tagovi

Bojan NikolićMladost LučaniNapredak KruševacSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara