"Petar Škuletić u naletu"
"Petar Škuletić u naletu"

Viktorija Voše sa igračem više i ’samo’ 1:1 protiv Šerifa (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | čet. 22.08.13. | 22:20

Moldavci izbegli poraz sa desetoricom na terenu

Petar Škuletić u naletuOsam puta je Vojvodina uspevala da neutrališe Kadua dok je igrao za Crvenu zvezdu. U prvom meču baraža za plasman u Ligu Evropa protiv Šerifa samo jednom su ga ispustili Novosađani iz vidokruga. Usledio je savršen centaršut Brazilca i gol Ismaila Ise, koji je Lale sprečio u nameri da steknu prednost pred revanš u Moldaviji – 1:1 (0:1).

Iako je Voša zaslužila trijumf na prepunom Karađorđu, dobrim delom i zbog toga što je glupost Brazilca Luvenora Enrikea ostavile goste iz Moldavije brojčano inferiorne već u 42. minutu.

Izabrane vesti

Samo par minuta ranije delovalo je da je tim iz Tiraspolja na dobrom putu da se domogne grupne faze Lige Evropa već u prvom meču. Kadu zaboravljen na desnom krilu, Igor Đurić i Miroslav Vulićević su zakasnili da pokriju Isu na suprotnoj stativi. Lopta kao na tacni i rutinska egzekucija za vođstvo gostiju.

Međutim, isključenje Luvanora sve je promenilo, pa se u nastavku igraala viktorija pred golom Vjekoslava Tomića.

Nažalost po domaćine, samo je Petar Škuletić posle pravovremenog pasa rezerviste Simona Vukčevića uspeo da zadrži smirenost i hladnokrvnim lobom primora Tomića na kapitulaciju.

Do kraja poluvremena napad za napadom Novosađana, ali bez realizacije.

Dugo će navijači patiti za šansom iz 69. minuta kada je Andrija Kaluđerović posle kornera sa leve strane došao do lopte na samo tri metra od gola, ali je uspeo da prebaci prečku.

Osim ako novosadska Stara dama ne ponovi podvig kakav je učinila u dvomeču sa Bursom kada je mimo svih očekivanja na revanšu u Turskoj deklasirala favorite sa 3:0. Ima četa Marka Nikolića kvalitet za to. Samo je potrebno da se još jednom napne.

VOJVODINA – ŠERIF 1:1 (0:1)
/Škuletić 54 - Isa 36/

Stadion: Karađorđe;
Sudija: Robert Šregenofer;

Vojvodina (4-3-3): Delač – Leković, Trajković, Đurić, Vulićević – Poletanović (od 46’ Vukčević), Radoja (od 84’ Tumbasević), Vranješ – Gaćinović (od 46’ Kaluđerović), Alivodić, Škuletić;

Šerif (4-1-4-1): Tomić – Balima, Samardžić, Metua, Paje – Mojal (od 80’ Paščenko) – Rikardinjo, Fernando, Kadu (od 84’ Selestino), Luvanor – Isa (76’ Žulijam).

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Andrija KaluđerovićIsmail IsaKaduLiga EvropePetar ŠkuletićŠerifSrbijaFK Vojvodina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara