"Tito Vilanova"
"Tito Vilanova"

Vilanova zbog teške bolesti napušta Barselonu, Rubi postaje novi trener?

Vreme čitanja: 1min | pet. 19.07.13. | 18:21

Prema pisanju lista "Mundo Deportivo" španski stručnjak će napustiti klupu Blaugrane kako bi se maksimalno posvetio lečenju opake bolesti, koja je ponovo uzela maha. Njega bi trebao da zameni doskorašnji trener Đirone Đoan Frančesk Ferer, koji se 28. juna priključio stručnom štabu šampiona Španije

Tito VilanovaPoslednjih nekoliko dana dosta se spekulisalo o budućnosti Tita Vilanove u Barseloni, s obzirom da španski stručnjak ima sve većih problema sa zdravljem, a sada je stigla i potvrda – Sandro Rosel i Andoni Zubizareta sazvali su neočekivanu konferenciju za novinare na kojoj će biti obelodanjeno da klub kreće u potragu za novim šefom struke. Konferencija je zakazana za 20.30 časova, a tada će pripadnici medija dobiti više informacija.

Podsetimo, Vilanova je propustio dobar deo prošle sezone zbog ogromnih problema sa tumorom pljuvačnih žlezda, zbog čega je već imao dve operacije i bio na dvomesečnom lečenju u Njujorku, a opaka bolest je ponovo napala 44-godišnjeg stručnjaka.

Izabrane vesti

Posle najnovijih testova koji su nedavno urađeni potvrđeno je da je bolest ponovo uzela maha, da je lečenje neophodno uz novu, agresivniju dozu hemoterapije i da Španac neće moći više da bude posvećen radu u Barseloni.

Španski mediji prenose da bi novi trener Blaugrane mogao da bude bivši trener Đirone, Đoan Frančesk Ferer "Rubi", koji se 28. juna priključio stručnom štabu Tita Vilanove.

(FOTO: Action Images)


tagovi

EvropaPrimeraŠpanijaTito Vilanova

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara