""
""

Vilšir debitovao za Bornmut, Milanove rezerve mu nisu dale da se raduje (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 03.09.16. | 20:19

Trešnjice i Rosoneri odigrali prijateljski meč - tri gola za tri minuta

Reprezentativna pauza u septembru je neprijatelj svakog trenera nekog ozbiljnog kluba. Taman kada se ekipa uigra i uhvati zalena za sezonu, igrači odu na reprezentativna okupljanja. I treneri onda rade sa polovinom tima, ne mogu da računaju na najbolje igrače…

Izabrane vesti

Ipak, reprezentativna pauza je i dobra prilika da rezervisti dobiju šansu i iskoriste poslednji voz da se nametnu za početak sezone. Takvu šansu da danas imali mnogobrojni drugopozivci u Bornmutu i Milanu.

Sedmostruki prvak Evrope je gostovao Bornmutu u prijateljskom meču i slavio sa 2:1. I jednima i drugima su nedostajali brojni bitni igrači, ali su zato šansu dobili neki ne igraju često.

Za Bornmut je debitovalo najveće pojačanje Džek Vilšir koji je došao u klub poslednjeg dana prelaznog roka i danas je odigrao prvo poluvreme. Debitovalo je i Milanovo skorašnje pojačanje mario Pašalić.

Sve zanimljivo se desilo u intervalu od tri minuta. Suso je lepim udarcem doveo Rosonere u vođstvo, potom je Muze izjednačio dva minuta kasnije, ali je u sledećem napadu Nijang izborio penal i potom ga realizovao. Na kraju je Milanov rezervni golman Plicari sprečio Muzea u sjajnoj šansi da drugim golom na meču donese Trešnjicama novo izjednačenje i spreči poraz.

BORNMUT - MILAN 1:2 (0:0)
/Muze 66 - Suso 64, Nijang 67 penal/

Bornmut: Alsop (od 46. Holms 46), Stanislas, Mings (od 46. Buakli), Džordan (od 46. Muze), Harfild (od 80. Kamings), Gosling, Vilšir (od 46. Mekarti), Hajndman, Paf, Graban, Afobe.

Milan: Gabrijel (od 79. Plicari), Abate (od 91. Pobega), Eli, Paleta, Vanđoni, Pašalić (od 79. Kurto), Sosa, Suso, Luiz Adrijano (od 46. La Ferara), Lapadula (od 62. Zanelato), Nijang. 

(FOTO: AC Milan)


tagovi

SusoSerija APremijer ligaMilanMbaje NijangItalijaEvropaEngleskaDžek Vilšer

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara