""
""

Viola misli i na budućnost: Stižu dva najbolja učenika iz Barija (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 22.01.17. | 23:53

Pozajmica do kraja sezone, kako bi se utvrdili kvaliteti, a onda i opcija kupovine...

Na Artemio Frankiju ne gledaju samo kako da se dokopaju velikih pojačanja, već i kako da primame najkvalitetnije mlade igrače da dođu kako bi se izgradila nova Violina imperija.

Izabrane vesti

Zbog toga čelnici Ljubičastih dali su se poslednjih dana u ozbiljne pregovore sa Barijem kako bise obezbedila dva velika potpisa. Radi se o dvojici najtalentovanijih klinaca u Barijevoj školi - kapiten Đuzepe Skalera (18) i njegov klasić Gateano Kastrovili. Obojica su svoje dosadašnje zanate pekli u mlađim kategorijama Barija i nisu imali previše vremena za igru u prvom timu. 

A kako javlja italijanski novinar Alfredo Pedula, specijalizovan za vesti iz "manjih" sredina - večeras je dogovorena formula po kojoj će dva ponajbolja Barijeva đaka doći na Artemio Franki. 

U pitanju je pozajmica do kraja sezone, kako bi se utvrdili njihovi igrački kvaliteti, a onda će Fjorentina imati opciju kupovine. U svakom slučaju, Bari će dobro zaraditi, jer će samo od pozajmice inkasirati 1.200.000 evra. 

Obojica bi trebalo da stignu u Firencu već u utorak ujutru, kako bi obavili preglede i potpisali ugovore, a pominje se da bi trebalo da budu aktivno uključeni u rad prvog tima, gde bi bili pod budnim okom trenera Paola Souze

Sve informacije sa transfer pijace možete pronaći u našem blogu TRANSFERI UŽIVO, ili klikom na tag ZIMSKI PRELAZNI ROK 2017.

(FOTO: Printscreen)


tagovi

Serija AItalijaFjorentinaEvropaBari

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara